5 Ansiktsserum mot Rødhet som VIRKELIG fungerer – Oppsummeringen min

Jeg liker virkelig å prøve og teste ut nye kosmetiske produkter som fuktighetskremer eller rensegeleer. Når det kommer til ansiktsserum har jeg brukt de samme produktene i årevis fordi de fungerer best på huden min. Selvfølgelig blir jeg fristet til å kjøpe et nylansert produkt en gang iblant, men jeg blir dessverre skuffet i de fleste tilfeller. Her er de høyt elskede produktene mine mot rødhet som jeg virkelig tror er verdt å prøve ut.

Hvordan bruker jeg ansiktsserum?

Uansett hvilket produkt det er følger man vanligvis de samme stegene.

Først vasker jeg og toner ansiktet mitt, for så å vente et øyeblikk. Når ansiktet mitt er litt tørrere påfører jeg et par dråper serum. Om serumet er i dråpeteller i flasken påfører jeg produktet rett på ansiktet ved å sørge for å dråpetelleren ikke berører huden. Om produktet har pumpeapplikator er et pump vanligvis nok. Jeg går videre til å spre serumet over hele ansiktet mitt med sirkelbevegelser (som en massasje). Det tar noen minutter før produktet synker inn, og så kan du følge på med fuktighetskrem (solkrem om morgenen/nærende krem om natten).

Min oppsummering over de Beste Ansiktsserumene mot Rødskjær

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Nanoil tar førsteplassen på rangeringen min. Det er beriket med 4 botaniske ekstrakter: Kastanje, Linden, Sypress og Punarnava. Disse utgjør en fantastisk kombinasjon som fungerer fra aller første bruk ved å lindre og roe ned irritert hud. Serumet er veldig lettvektig og etterlater ingen merker på huden. Det gir meg en behagelig nedkjølende effekt. Når det kommer til de mer ‘seriøse’ effektene vil produktet styrke blodkarene, som reduserer utvidelser av blodkapillærer og rødhet. Huden blir ikke lenger skjør og sensitiv ovenfor miljøfaktorer. Nanoilserumet tilfører i tillegg fuktighet og næring og forynger til og med huden, som er mulig takket være den Ayurvediske planten i formuleringen. Jeg elsker Nanoil – det gjorde ansiktet mitt både sunnere og vakrere. Jeg bruker det hver dag, noen ganger både morgen og kveld. Jeg forstår godt hvorfor produktet mottar så mange positive tilbakemeldinger. Nanoil har igjen bevist at et fantastisk skjønnhetsprodukt ikke trenger å koste en formue.

Produkt nettside: www.nanoil.no

ORIGINS MEGA MUSHROOM SKIN RELIEF ADVANCED FACE SERUM

Dette var et av de største overraskelsene, da jeg aldri hadde forventet at en soppekstrakt ville fungere så bra på huden min. Reishisoppen som er tilsatt i formuleringen kalles «udødelighetssoppen». Hvilken effekt har produktet på huden? Det tilfører fuktighet, forsinker tidlig rynkedannelse og øker hudens naturlige immunitet, men den aller mest ønskede effekten er nok redusering av synlige edderkoppårer og rødskjær. Jeg opplevde alle disse fordelene for huden min! Selv om ingredienslisten er ganske lang vil ikke produktet føre til irritasjoner. Jeg må derimot advare deg – serumet har en ganske intens lukt. Jeg har ikke noe imot den fordi den forsvinner raskt. Konsistensen er kremaktig og ganske tykk, men likevel enkel å påføre. Dessverre er serumet fra Origins dyrt. Vi kan velge fra tre ulike størrelser. Jeg valgte flasken på 50 ml, og den varte meg ganske lenge.

REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Jeg bare måtte inkludere REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM i oppsummeringen min. Disse nøye utvalgte ingrediensene utgjør en virkelig effektiv formulering. Vitamin E blandes med arnica og algeekstrakter for å lukke blodårene fra innsiden og gjør kapillærene mindre synlige i ansiktet. Dette forhindrer videre utvikling av skavanker og irritasjoner også. Huden blir mer motstandsdyktig ovenfor miljøfaktorer utenfra, og ser i tillegg sunnere og mer glødende ut. Det kremete serumet synker ganske raskt inn i huden, men jeg liker ikke den stive prisen for en så liten flaske. Produsentene anbefaler å bruke produktet med kremen fra samme kolleksjon, men jeg har ikke prøvd den enda.

LA ROCHE POSAY ROSALIAC AR INTENSE

Jeg er sikker på at du har hørt om La Roche Posay. Merket tilbyr parfymefrie produkter, og dette serumet er intet unntak. Formuleringen er basert på termalvann som gir umiddelbar lindring, men dette gjør ikke serumet rennende. Det likner på en slags gele, men det er heldigvis ikke klissete. Når det kommer til pumpeapplikatoren må du være forsiktig så du ikke skviser ut for mye produkt. Hva med effektene? Jeg måtte vente på større endringer i flere uker, men det var verdt det likevel fordi edderkoppårene virkelig ble mindre synlige. Jeg gir produktet et ekstrapoeng for den rimelige prisen og flasken på 40 ml.

COSRX PURE FIT CICA SERUM

La oss bevege oss videre til noe for supersensitive hudtyper. Jeg leste anmeldelsene som fortalte at produktet fungerer bra for de mest sensitive hudtypene, og jeg er enig. Konsistensen er veldig lettvektig og vannaktig, men renner likevel ikke ned i ansiktet. Lindring av huden var en umiddelbar effekt jeg la merke til. Det er lurt å ha produktet på badet i tilfelle enkelte produkter fører til sterke reaksjoner. Utenfor dette forbedrer Cosrx Serumet fylden og fuktighetsnivåene i huden. Det varer veldig lenge på tross av at det følger i en liten flaske. Jeg bruker produktet i hele ansiktet eller på de mest sensitive og irriterte områdene.

Det var slutten på oppsummeringen min av de beste ansiktsserumene mot rødskjær. Fortell meg hvilke andre produkter du ville lagt til i rangeringen!

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares