Det anerkjente Nanolash Lash Kit. Er jeg fornøyd med dette vippesettet for hjemmelaminering?

nanolash lash lift kit

Når en innovasjon dukker opp på skjønnhetsmarkedet, så må jeg sjekke det ut! Jeg ville ikke vært meg selv om jeg ikke prøvde Nanolash Lash Lift Kit. Det er ment å hjelpe deg med å utføre vippelaminering hjemme og gi resultater akkurat som fra en skjønnhetssalong. Jeg bestemte meg for å teste det på mine egne vipper!

Nanolash Lash Lift Kit – et sett for vippeløft og laminering hjemme

La meg starte med en kort introduksjon. Nanolash Lash Lift Kit er designet for at du skal kunne løfte vippene dine hjemme. Som deg, kjenner jeg behandlingen best fra skjønnhetssalonger, så jeg forventet ikke å kunne gjøre det selv.

Vippeløftsettet fra Nanolash er et komplett produkt. Det inneholder alt du trenger for å utføre behandlingen hjemme. La meg bare understreke hva produsenten sier:

  • effekten kan vare opptil 8 uker, avhengig av vippenes opprinnelige tilstand
  • å laminere vipper hjemme med Nanolash-settet er ekstremt enkelt
  • Nanolash Lash Lift Kit er et produkt som vil gi deg salonglignende resultater

Høres lovende ut, ikke sant? Derfor bestemte jeg meg for å teste det ut. Muligheten til å få vippene mine til å se lengre og mer krøllete ut, samtidig som de blir sterkere og friskere i seg selv, er fristende. Bruk av en vippetang hver dag kan være slitsomt for alle.

Sett for vippeløft og laminering

Nanolash Lift Kit – det er på tide med et vippeløft og laminering hjemme!

Noen dager etter at jeg la inn bestillingen, kom vippeløftsettet fra Nanolash på døren. I esken fant jeg 3 produkter for vippelaminering, i tillegg til annet tilbehør som:

  • 3 par silikonstenger i 3 størrelser
  • Vippeløftlim for å feste dem
  • andre verktøy og applikatorer.

Jenter – viktig!

Husk at i settet fra Nanolash vil du finne 10 stykk poser med 0,5 milliliter av hvert produkt. Du får også 5 milliliter lim. Med Nanolash Lift Kit vil du kunne utføre så mange som 10 vippelamineringer, noe som er ekstremt økonomisk.

Kort tid etter at jeg åpnet esken, begynte jeg å rengjøre vippene mine grundig. Deretter:

  •  skilte jeg de øvre vippene fra de nedre vippene ved hjelp av bomullsputer
  •  så festet jeg silikonstengene i størrelse L – Jeg satset på å få en spektakulær krøll.

Jeg påførte deretter hvert produkt i den rekkefølgen de er merket. Det vil si Løft – Trinn 1; Fiksering – Trinn 2, og Keratin Booster – Trinn 3. Jeg påførte hvert produkt på vippene og lot det stå i omtrent 10 minutter. Instruksjonene sier at man skal la det stå i 7-10 minutter. Før jeg påførte det neste laget, fjernet jeg det forrige.

vippeløft hjemme

Etter å ha fullført vippelamineringen, fjernet jeg stengene og … WOW! Effekten overgikk mine villeste fantasier. Vippene så lengre, tykkere og viktigst av alt, vakkert krøllet og fuktige ut. Tilstanden på vippene ble betydelig bedre, og de gjenvant spensten sin.

I mitt tilfelle varte effekten i 8 uker. Jeg tror det kan være fordi vippene mine ikke var for skadde i utgangspunktet. Jeg kan ikke si at de var i den beste tilstanden heller, men de var ok.

Er Nanolash Lash Lift Kit verdt å anbefale?

Nanolash Lift Kit er et produkt jeg kan anbefale med god samvittighet. Den førsteklasses kvaliteten, den enkle påføringen, i tillegg til ytelsen og effektiviteten, er det beste med dette produktet.

Takket være det kunne jeg ikke bare forlenge og krølle vippene mine, men også gi dem tilbake friskheten. Jeg oppnådde alt dette uten å forlate huset og uten å avtale med en skjønnhetssalong. Effektene var spektakulære og langvarige. Jeg kan trygt si at med Nanolash Lash Lift Kit oppnådde jeg akkurat det jeg ønsket.

Jeg anbefaler det virkelig, spesielt hvis vippene dine trenger spesiell pleie. Prøv Nanolash Lash Lift Kit selv og la meg få vite hva du synes om det.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares