Er det en perfekt mascara? La oss finne ut av det!

Perfekt mascara – høres urealistisk ut? For meg også. Imidlertid har jeg med tiden lært at å finne den perfekte mascaraen faktisk er mulig. Mange ganger har jeg blitt skuffet over ytelsen til mascaraene jeg kjøpte. Derfor investerte jeg i profesjonelle produkter! Oppdag at mascara kan være nesten perfekt!

Perfekt mascara – hva betyr det?

Når det kommer til sminke, liker jeg ikke å inngå kompromisser. Jeg forventer at kosmetikken jeg kjøper skal hjelpe meg med å skape den typen sminke jeg aldri vil angre på. Klumper, smuldring og smittende mascara har aldri vært akseptabelt for meg. Derfor har jeg eksperimentert med mascara mange ganger bare for å finne det perfekte og unike produktet.

Så, hva betyr en perfekt mascara for meg? Den skal være langvarig og motstå eksterne faktorer. Den skal også perfekt separere vippene og ikke etterlate klumper på dem.

Når jeg velger den perfekte mascaraen, legger jeg også merke til børsten. Den må ha riktig form og være laget av høykvalitetsmateriale.

Disse mascaraene er perfekte for meg. Sjekk dem ut!

Som jeg nevnte til deg, bestemte jeg meg for å teste fire mascaraer som, for meg, er perfekte eller i det minste nær perfeksjon. Jeg håper følgende liste vil gjøre det mye enklere for deg å velge den perfekte mascaraen for vippene dine.

Klar? Vel, la oss begynne!

1. Nanolash mascara

Jeg legger ikke skjul på at jeg starter rangeringen med min faste favoritt. Det er Nanolash mascara. Det er en premium-kvalitets mascara som ikke har skuffet meg en eneste gang. Jeg vil si at du må være oppmerksom på børsten. Den er perfekt formet og laget av silikon. Den dekker vippene perfekt og skiller dem veldig raskt.

En ekstra fordel med produktet er selvfølgelig holdbarheten. Nanolash mascara kan enkelt tåle regn, skikjøring eller en stor kveld ute. Du trenger ikke å bekymre deg for «panda-effekten».

Damer, dere bør også vite at på merkets nettside kan du finne to Nanolash mascaraer. Vel, du har valget mellom:

Produktene skiller seg litt i hvordan de fungerer og formen på børsten. Så du kan velge den som passer best for dine behov.

2. Lashcode Mascara

Jeg bestemte meg for å sette Lashcode Mascara på neste plass i rangeringen min. Dette er et produkt med lengde- og volumgivende egenskaper, og det lar deg faktisk oppnå spektakulære resultater. Vippene mine fikk en fantastisk look etter den første påføringen.

Mascaraen er langvarig. Jeg la ikke merke til at den smuldret. Børsten gjør det imidlertid enkelt å påføre. Den lar deg fordele mascaraen jevnt og nøyaktig dekke selv ekstremt korte vipper i kroken.

3. Lancome Oscillation Power Mascara

Topp 3 avsluttes med Oscillation mascaraen. Dette er et bra produkt, selv om jeg hadde noen innvendinger mens jeg påførte det. La oss imidlertid starte med de positive sidene. Først av alt er Lancome’s Oscillation mascara et veldig godt pigmentert produkt, og det tørker veldig raskt. Jeg hadde ingen store problemer med å påføre det andre laget. Jeg hadde heller ingen problemer med holdbarheten til produktet, da det ikke smuldret.

Min eneste reservasjon om dette produktet var børsten. Jeg klarte ikke å nå de kortere vippene med den. Det virker som om formen ikke er den beste. Børsten er veldig smal og har korte og stive børster. Å påføre mascara på vippene i krokene var en ekte utfordring for meg.

4. Collistar Mascara Art Design

Collistar Mascara Art. Design er et produkt som også, etter min mening, fortjener spesiell oppmerksomhet. Jeg legger ikke skjul på at jeg brukte denne mascaraen ganske lenge, selv om den ikke er uten feil. La meg starte med børsten, som i dette tilfellet er ekstremt godt formet. Jeg hadde ingen problemer med å nå de korte vippene med den, og jeg trengte heller ikke å bekymre meg for å få øyelokkene mine skitne.

Imidlertid har også denne mascaraen sine ulemper, som jeg nevnte. En av de største ulempene, dessverre, må jeg påpeke at holdbarheten. Jeg påførte mascaraen om morgenen, og midt på dagen begynte den allerede å smitte og smuldre. Jeg unngikk heller ikke «pandaøye-effekten» mens jeg pendlet til jobb på en regnfull dag.

Oppsummering

Min favorittmascara forblir den fra Nanolash, og jeg oppfordrer deg til å vurdere å prøve den også. Det er et produkt av enestående kvalitet som garantert ikke vil skuffe deg.

Jeg oppfordrer deg også til å eksperimentere! Tross alt, det er slik vi kommer fram til konklusjoner og lærer leksjoner for fremtiden. Så sjekk hvilken mascara som vil passe dine behov, og din tilnærming til øyesminke vil bli forvandlet for alltid.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares