Er Nanoil Hair Styling Spray Virkelig Så Brilliant? Jeg Prøvde Den, og…

hair styling spray nanoil

Jeg er sikker på at du har hørt om Nanoil Hair Styling Spray. Selv om den er ny har den allerede blitt markert som det beste valget og mottar de høyeste rangeringene i produktoversiktene. Jeg er ganske skeptisk ovenfor nye skjønnhetsprodukter, men bestemte meg for å prøve den ut for å se om den fortjente alle de flotte anmeldelsene sine.

Stylingprimere jeg har brukt tidligere hadde destruktiv effekt på håret mitt. Jeg måtte legge inn masse innsats for å få håret til å se ut som de gjør nå. Mange stylere inneholdte tykke oljer og tunge silikoner, som gjorde at håret mitt slet – det begynte å bli krusete, statisk og begynte til og med å splittes og falle ut. Jeg var lei meg, men følte ikke for å gi opp favorittmoussene eller hårsprayene mine helt enda. Siden håret mitt aldri så vakkert ut av egen natur måtte jeg benytte andre løsninger.

Nanoil Hair Styling Spray – er den verdt pengene dine?

Jeg har vært på jakt etter en stylingprimer som kunne nære, tilføre fuktighet og glatte ut håret mitt. Jeg er uten tvil klar til å fortelle at jeg oppnådde nettopp dette ved å bruke Nanoil Hair Styling Spray i et par uker. Håret mitt er fyldig, sunt og sterkt og er enkelt å håndtere med alle typer stylingredskaper. Det var rene jackpoten! Nanoil fortjener virkelig alle de gode anmeldelsene.

hair styling spray nanoil

Den vektløse konsistensen var det første jeg elsket ved sprayen fra Nanoil. Den er utrolig behagelig og etterlater ikke håret fett eller sprøtt. I tillegg er det lett som en plett å fordele produktet i håret. Den har uten tvil blitt laget for å tilføre dyptgående næring til håret. Nanoil Hair Styling Spray fungerer best når jeg bruker den rett etter vask eller i fuktig hår. Deretter fikser jeg håret mitt slik jeg liker best, for eksempel ved å bruke en rundbørste. Jeg bruker produktet igjen for ekstra holdevne, fordi den også fungerer som en vanlig hårspray (uten å tynge ned håret).

Dette kosmetikkproduktet passer alle hårtyper, som kommer som følge av den milde konsistensen. Du finner ingen silikoner, alkoholer eller skadelige parabener i innholdsdeklarasjonen. Du kan være sikker på at håret ditt vil være i gode hender. Uansett om håret ditt er skjørt og skadet eller tungt og vanskelig å style vil denne sprayen fungere brilliant for deg. Jeg er helt sikker på det.

Multitaskende spray & dypt nærende effekter

Stylingprimeren fra Nanoil forbereder håret for styling og forbedrer tilstanden på det. Siden den er beriket med pantenol – eller vitamin B5, som er et av de beste kosmetiske ingrediensene – tilfører den næring, fuktighet og hjelper håret med å gjenoppbygge seg (det er dette jeg var på jakt etter). Den håndterer selv de mest uregjerlige lokker, og opprettholder et sunt og glansfylt utseende. Nanoil Hair Styling Spray gjør håret mitt mer glansfylt, tykkere og sterkere. Et annet komponent er et populært virkestoff som brukes av bestemødrene våre – ricinusolje tilsettes for å forbedre tilstanden på håret.

I tillegg har jeg også lagt merke til at håret mitt ble enklere å børste! Dette er flott fordi floker i håret brukte å være noe jeg hatet aller mest med det. Jeg har heller ingen problemer med krusing eller statisk elektrisitet lengre – håret ble mer motstandsdyktig og enklere å style. Nanoil Hair Styling Spray garanterer beskyttelse fra været så håret ser fantastisk ut under alle forhold. Jeg anbefaler denne hårprimeren på det sterkeste fordi ingen av de andre stylingproduktene jeg har brukt ga meg så fantastiske resultater.

Nanoil Hair Styling Spray gjør stylingrutinen mye glattere ved å levere både fylde og glans. Den naturlige formuleringen er uslåelig! Håret mitt ser nydelig ut uansett om været er iskaldt, fuktig eller blåser kaldt. I tillegg til den fantastiske glansen får produktet også håret til å føles fyldig, sterkt og revitalisert ut, i tillegg til at det dufter godt.

nanoil hair styling spray

Hvor kjøper jeg den?

Nanoil Hair Styling Spray garanterer deg en enkel og behagelig stylingrutine. Det er også enkelt å skaffe deg den! Du trenger ikke gå ut døren engang – besøk www.nanoil.no og legg sprayen til i handlekurven din. Legg ut en kommentar og fortell meg om du har testet ut Nanoil enda, om den var like bra for håret ditt som for meg og om du likte effekten… fortell meg alt! 🙂

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares