Hvordan bli kvitt hudormer? Mine pålitelige rensemetoder 

Jeg må innrømme at før jeg tok kosmetologitimer hadde jeg ingen idé om at problemer med urenset hud påvirker så mange mennesker. Nesten alle kvinner, uansett type hud (fet, tørr eller kombinasjon) bruker en rekke måter på å bli kvitt tilstoppede porer. Konklusjon?

Vi har alle behov for å kjenne til pålitelige og effektive måter å rense huden grundig på.

Etter min egen erfaring vet jeg at det avhenger av våre behov, vår hudtype og mottageligheten for forskjellige ingredienser. For noen vil en helt ny maske utrette mirakler, og for andre vil den ikke fjerne urenheter, men tvert imot gi irritasjoner. Alt avhenger av personlig preferanse. Det er grunnen til at:

Jeg presenterer mine beviste, effektive (i hvert fall for meg), billige måter du selv kan prøve for å rense ansiktet for hudormer  🙂

Videre, for virkelig å vite hvordan du håndterer problemet, må du vite hva du egentlig sliter med. Hudormer (tilstoppede porer) er urenheter som tilstopper hårfolliklene. Hvor kommer de fra? For eksempel forårsakes de av overdreven talgutskillelse, som i kombinasjon med forurensningen fra miljøet og døde hudceller skaper en mørk, stygg prikk som er vanskelig å fjerne fra huden.

MINE MÅTER FOR Å FJERNE HUDORMER

Skrubb som forebyggelse

Det kan høres ut som en frase kopiert fra boken, men jeg har funnet ut at dette faktisk er sant. Det viktigste er forebyggelse. Vi må gjøre alt for å forebygge problemet så vi slipper å kjempe mot det senere. I mitt tilfelle merket jeg et lavere antall stygge hudormer etter at jeg begynte å eksfoliere huden min jevnlig. Noen ganger velger jeg de ferdiglagde skrubbene som finnes på parfymeriet, men som oftest lager jeg dem selv. Jeg blander kokosolje, mandelolje eller jojobaolje med grovt sukker og lager en hjemmelaget sukkerskrubb. Ingen urenheter – ingen tilstoppede porer! 🙂

Masker og patcher 

Jeg bare elsker å bruke dem! De kommer i forskjellige fasonger, vi kan kjøpe dem eller lage dem selv. Det er svært viktig at de inneholder aktivert kull – en ingrediens som renser huden grundig. Japanske svarte ansiktsmasker har blitt de siste hitsene. Men du må være forsiktig når du bruker dem – de kan irritere. Jeg anbefaler også nesepatcher. Du fukter dem rett og slett og fester dem til nesen (det er her majoriteten hudormer dukker opp). Etter at den har blitt helt tørr, drar vi den bare av huden sammen med urenhetene. De inkluderer også kull, men er mer skånsomme mot huden og mindre dyre.

Men du kan lage til en hjemmelaget ansiktsrens på egen hånd. Det er svært lett, bare bruk aktivert kull (tilgjengelig på alle apoteker) og kombiner det med olje. En annen god idé er å bruke pisket eggehvite med sitron eller tranebærjuice eller linfrøinfusjon som har kjølt seg ned på de problematiske områdene.

Liker du ideene mine? Gi meg gjerne en lyd! 🙂

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares