Jeg tested DIY vippe-extensions med punktvipper fra Nanolash!

DIY-punktvipper – startpakke

Jeg legger ikke skjul på at jeg alltid har drømt om å ha vakre og tykke vipper. Moder jord hadde imidlertid andre planer her. Vippene mine er skjøre, tynne og mangler krøll. Derfor bestemte jeg meg for å teste ut DIY-vippene fra Nanolash. Fungerte de bra for meg?

DIY Lash Extensions kom i mine hender som et testprodukt. Jeg var nysgjerrig på om jeg faktisk kunne gjøre mine egne vippe-extensions hjemme. Dessuten lover produsenten at det er mulig på bare 10 minutter. Jeg ville ikke vært meg selv hvis jeg ikke testet det!

Hva kan jeg begynne med å fortelle om DIY Eyelash Extensions?

De sier at du bare kan gjøre et førsteinntrykk én gang. DIY Lash Extensions hadde sine fem minutter i det øyeblikket jeg gikk til produsentens nettside. Klarte de å overraske meg? Det viser seg at de gjorde det!

Jeg la merke til det store utvalget. En standard pakke med punktvipper fra Nanolash inneholder 36 vipper, hvorav:

  • Jeg hadde så mange som 8 vippestiler å velge mellom;
  • Pakken inkluderer vipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 mm.

Selvfølgelig er ikke det alt! Du kan også få et komplett vippe-extensionssett, som inkluderer:

  • 36 punktvipper;
  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • øyevippepinsett;
  • Nanolash remover.

Alt tilbehør til vippe-extensions er ekstremt effektivt og vil vare lenge. Dette gjelder også DIY-punktvippene. I gjennomsnitt brukte jeg ca 4-5 ferdige punktvipper for å lage en vippelook. I følge mine beregninger holder pakken nok til opptil 4 ganger!

DIY vippe-extensions med Nanolash punktvipper – var det raskt og effektivt?

Produsenten indikerer tydelig at DIY-vippene skal holde i 5 dager, og i tillegg kan du feste dem på bare 10 minutter. Vel, jeg bestemte meg for å teste det!

Etter å ha renset de naturlige vippene mine startet jeg med å påføre bonderen og å feste vippene. Jeg skrudde selvfølgelig på stoppeklokken. Bonderen tar ca. 30-60 sekunder å bli klebrig. Den kommer i sort og gjør en god jobb med å forene fargen på vippene. Så begynte jeg å påføre punktvippene under vippene mine, ca. 1 mm unna vippekanten. Til slutt brukte jeg ett strøk med sealer og jeg var ferdig!

Stoppeklokken viste 8:39, som er nøyaktig hvor lang tid det tok meg å gjøre mine egne vippe-extensions hjemme, noe jeg var ekstremt stolt av. Med andre ord, produsenten tok ikke feil. Enkle vippe-extension hjemme med Nanolash punktvipper er mulig!

GJØR-DET-SELV VIPPENE FOR HJEMMEBRUK

Nanolash Charm selvpåførende øyevipper holdt seg på øynene mine i så lenge som 8 dager.

Var min påføring av Nanolash-vipper holdbar?

Et annet løfte fra produsenten er at resultatet av en enkelt bruk varer i opptil 5 dager. Nok en gang bestemte jeg meg for å teste det ut. Jeg satte på DIY Lash Extensions på lørdag da jeg hadde dem på meg på et firmaarrangement. Jeg tok ikke av vippene for å sove, og jeg prøvde også:

  • å sove på ryggen – jeg ønsket ikke å utsette vippene for mekanisk skade;
  • å børste dem forsiktig for å fjerne støv;
  • å unngå oljebasert kosmetikk.

Etter 8 dager var mine DIY Lash Extensions fortsatt intakte. Jeg bestemte meg for å ta dem av for å bekrefte enda et løfte fra produsenten. Vel, merket hevder at disse punktvippene er designet for å være engangsvipper.

Jeg fjernet DIY Eyelash Extensions ved å bruke removeren og fjernet også limrestene fra det svarte båndet. Jeg sjekket tilstanden til punktvippene – ingenting hadde endret seg. Hårene krøllet seg ikke eller deformerte seg. Etter min mening kan du trygt bruke disse vippene om igjen.

vippeforlengelses startsett nanolash

Kan jeg anbefale disse falske DIY-vippene?

DIY Lash Extensions er et produkt jeg kan anbefale med god samvittighet. Som du vet pleier jeg å snakke åpent hvis jeg ikke liker noe ved et produkt. Men i dette tilfellet fant jeg ingen mangler.

Disse punktvippene er slitesterke, lette og behagelige å ha på. Jeg satte dem på på bare 10 minutter, og vippene holdt lenger enn produsenten indikerte. Hvis du drømmer om et forførende blikk, vil DIY Eyelash Extensions garantert ikke skuffe deg!

Relaterte artikler

Forrige artikkel
0 shares