Keratinberiket sjampo fra Nanoil. Hvordan virker det? Burde du kjøpe det?

Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Hei, jenter!

I dag vil jeg gi dere en kort, men nyttig anmeldelse av en keratin micellar sjampo fra Nanoil.

Jeg er kjent med Nanoil-produkter, jeg bruker dem og jeg elsker dem, og denne følelsen er påkrevd fordi jeg har inntrykk av at produktene elsker håret mitt tilbake og får hårstråene mine til å se nydelige ut. For meg er micellarsjamposerien fra Nanoil en åpenbaring fra de siste ukene. Jeg kjøpte den umiddelbart, og testet den religiøst for denne anmeldelsen. Jeg kjøpte også en balsam og keratinhårmaske fra samme merket for å gjøre hårbehandlingen komplett. (Denne utgaven fortjener sitt eget innlegg.)

Er keratin micellær sjampo fra Nanoil i stand til å rense håret dypt og effektivt? Gjør det svakt hår godt? Passer det til håret mitt? Vil jeg anbefale det videre? Svarene på disse, og flere spørsmål finner du nedenfor 🙂

Før jeg går videre med å uttrykke mine følelser og inntrykk angående denne micellarsjampoen, la meg si noen ord om selve produktet – ingrediensene, effektene og det beste stedet å få Nanoil-sjampo fra.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo

Dette er en godt designet kosmetikk som selges i elegant emballasje, noe som ser ut til å være et karakteristisk trekk ved Nanoil-produkter. Det er svart og gull, noe jeg umiddelbart ble forelsket i. Åpenbart er emballasje ikke det viktigste du må ta i betraktning når du kjøper et personlig pleieprodukt, men det er kult å ha flotte ting stående på hyllen, ikke sant?

Denne micellarsjampoen for skadet hår fra Nanoil inneholder tre viktige ingredienser som renser håret, hjelper det å bli reparert raskere og gir beskyttelse mot dehydrering og skader, etc.

De tre viktigste bestanddelene i Nanoil Keratin Micellar Shampoo er:

  • miceller – molekyler som fanger opp og fjerner alle typer smuss og urenheter fra håret og hodebunnen
  • keratin – protein som skaper hårstrå og som er i stand til å fikse skader
  • lakserolje – naturlig ekstrakt som gir glans og fremmer hårvekst
Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Selv om lakserolje er plassert på toppen av ingredienslisten, er sjampoen overraskende lett og svært effektiv, noe jeg tror er på grunn av den micellære formelen. I steden for å gjøre hårstråene flate, etterlater denne sjampoen dem friske og glatte, og det er akkurat det krusete hår mangler. Dette er den eneste sjampoen av denne typen som vasker og reparerer håret samtidig. Sjampoen alene kan ikke bygge opp ekstremt skadede hårstrå helt, og derfor er det bedre å kombinere det med en balsam og en god hårmaske.

Micellar sjampo med keratin fra Nanoil – førsteinntrykket

La meg begynne med å si at dette var min første micellarsjampo noensinne, så jeg hadde ikke hatt mye erfaring med slike formler – men hvis hver av dem renser hårstråene så godt at du vil vaske håret hver dag, da er jeg solgt.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo spres lett i håret, noe som betyr at vask er veldig hyggelig (ingen floker!). Egentlig trenger du ikke så mye sjampo for å vaske mellomlangt hår (akkurat som mitt), noe jeg anser som et stort pluss fordi sammen med effektivitetsøkningen faller kostnadene for hårpleie. Så når det gjelder rengjøring av hår med keratin micellar sjampo av Nanoil, så ER JEG SOLGT, spesielt fordi den har en fantastisk aroma som henger i håret hele dagen. Selv om du vasker håret om morgenen, kan du fremdeles kjenne lukten om kvelden.

Hvordan renser og kondisjonerer Nanoil keratinsjampo håret?

PERFEKT! Utvilsomt er dette en sjampo som det er verdt å gi et forsøk – den renser ikke bare håret, men etterlater det også friskt og gjenoppretter pH i hodebunnen. På toppen av det er det beriket med stoffer som er ansvarlige for næring og reparasjon av hårstråene. Jeg har vasket håret mitt med Nanoil Keratin Micellar Shampoo i 3 uker nå, og jeg kan allerede bekrefte at:

  • det renser håret mitt som ingen annen sjampo har gjort
  • det hjelper meg å holde håret friskt lenger
  • det gjør håret mykt, glatt og skinnende
  • det reduserer risikoen for irritasjon og kløende hodebunn
  • det letter børsting av håret etter vask (forhindrer floker)
  • det gjør håret sterkere etter hver vask
  • det forhindrer splittede ender
Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Hvis du tror at dette bare er en sjampo, slik at du kan kjøpe en billigere versjon, så la meg fortelle deg at dette er noe mer enn en vanlig sjampo – dette er en formel som dypt renser og nærer hårstråene. Naturligvis trenger du ikke tro meg – bare prøv det selv.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo – pris og tilgjengelighet

Dette er ikke et produkt du vil finne blandt de billigste skjønnhetsproduktene hos ditt lokale apotek. Likevel, hvis jeg måtte velge mellom hvilken som helst kommersiell sjampo fylt med irriterende stoffer og uten nærende ingredienser overhodet, og dette tilbudet – ville jeg sikkert kjøpe keratinsjampo av Nanoil igjen og igjen og igjen. Til tross for at den er dyrere enn de fleste sjampoene i butikken, vil jeg fortsatt kjøpe den igjen. Jeg vet at jeg betaler for høy kvalitet og effektivitet. Det lønner seg virkelig!

I tilfelle du vil gi denne sjampoen en sjanse (og det er helt verdt det, ta mitt ord for det!), la meg lede deg til [nanoil.co.uk] hvor du kan putte Nanoil Keratin Micellar Shampoo i handlekurven. Hvis du ønsker å få hele serien med keratinhårpleieprodukter lansert av Nanoil, kan du faktisk også legge til Nanoil Keratin Hair Conditioner og Nanoil Keratin Hair Mask. Der er også naturlige vegetabilske oljer som samspiller med den micellære formelen til denne keratinsjampoen som tilbys av Nanoil.

Kjøp den, bruk den og legg igjen kommentarer på den 🙂 Gi meg beskjed om du liker Nanoil Keratin Micellar Shampoo!

Lær mer: www.nanoil.no

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares