Mitt Perfekte Skjønnhetsprodukt? Argan Olje fra Nanoil!

Den har en fuktighetsgivende og anti-aldringseffekt, og er proppfull av aktive ingredienser… Høres ut som en perfekt kosmetikk, gjør det ikke? Det er Nanoil Argan Olje, min favoritt skjønnhetsolje. 🙂

Arganolje fra Nanoil er en rik kilde til de viktigste ingrediensene for hud og hår. Utvunnet fra de friske nøttene fra argan trærne som vokser utelukkende i én del av verden: sør og vest for Marokko. Fordi den er kaldpresset og ikke raffinert, beholder den de fleste verdifulle egenskapene.

Nanoil Argan Oil: hvilke egenskaper gir den?

Denne gulloljen er for det meste sammensatt av EFA’er, essensielle fettsyrer, for det meste olje- og linolsyrer som har fantastiske egenskaper, og er ikke-komedogene. De skaper et tynt lag på hudoverflaten som – sammen med ansiktsolje – holder huden hydrert og støtter dens beskyttende barriere.

Oljesyre: opprettholder fuktighetsnivået i huden, forhindrer transepidermalt vanntap for å holde huden fuktet, pluss reparerer håret, og gjenoppretter både glans og spenst.

Linolsyre: det er en naturlig ingrediens i menneskelig talg, så det balanserer funksjonen til talgkjertlene, etterlater huden fuktet og frisk, pluss reduserer komedoner.

Det er imidlertid ikke bare to aktive ingredienser, da. Nanoil Argan Oil inneholder over 100 antioksidanter! Jeg er sikker på at du er kjent med dem:

Vitamin E: den kan trenge dypt inn i huden, bekjemper rynker og jevner ut ansiktslinjer, motvirker frie radikaler, gjenoppretter ungdommelig glød og jevner ut hudtonen.

Karotenoider: de stimulerer fibroblaster, revitaliserer kollagen- og elastinfibre som er skadet av UV-strålene, reduserer transepidermalt tap av vann, bygger opp hudens styrke og fremskynder helbredelse av huden, samt sørger for en vakker, sunn hudtone.

Skvalen: det er en naturlig ingrediens i talg; den har antibakterielle, reparerende og nærende effekter, leverer oksygen til alle kroppsceller, og holder huden ung.

Polyfenoler: de styrker og forsegler kapillærene, stimulerer blodstrømmen, har anti-aldring, anti-inflammatoriske og antibakterielle effekter, fungerer som sterke antioksidanter og forhindrer pigmentflekker og solskadet hud.

Argan olje fra Nanoil – effekter

+ den har en fuktighetsgivende, revitaliserende og nærende effekt

+ den forsinker aldring av huden

+ den er en potent antioksidant som motvirker frie radikaler

+ den styrker hår, bryn, vipper og negler

+ den forbedrer hudens elastisitet og fasthet

+ den leverer vitaminer og mineraler til vevene

+ den beroliger solbrent, irritert hud eller mindre kutt

+ den er skånsom og trygg for mennesker med AD, eksem og psoriasis

+ den hjelper til med å bekjempe cellulitter, arr og strekkmerker

Hva gjør Nanoils argan olje annerledes?

Det er en kvalitetsolje for alle hud- og hårtyper. Nanoil Argan Oil er veganvennlig og fri for dyretesting. Den organiske formelen fikk et merke fra ECOCERT. Ingen intens farge eller lukt. Nanoil har alle de verdifulle næringsstoffene. Den er også hypoallergen, ikke-komedogen og 100 prosent naturlig – du får et produkt uten parabener, silikoner og andre syntetiske stoffer. Det er et toppvalg blant øko-skjønnhetsentusiaster, veganere, vegetarianere og alle de som har problematisk, akne eller sensitiv hud.

Du kan finne min perfekte kosmetikk her nanoil.us/argan-oil. Den dine resultater, legg igjen en kommentar! Kyss og klem.

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares