Nanoil Heat Protectant Spray: Mitt Personlige Forsvar mot Høye Temperaturer

varmebeskyttelse spray Nanoil

Bruker du hårføneren ofte? Jeg bruker den nesten daglig! Jeg har ikke tid til lufttørking, og selv om jeg vet at de varme luftstrålingene skader håret mitt finnes det ingen annen måte å få meg på jobb i tide på. Eller? :tenker:

Jeg kan beskytte håret mitt mot høye temperaturer, kan jeg ikke? Jepp, og det er veldig enkelt så lenge du bruker riktig produkt… som Nanoil Heat Protectant Spray. Les videre om du vil vite mer om hvordan produktet fungerer.

Hvorfor gjør hårføneren håret ditt tørt og sprøtt?

Jeg tror mange av dere forstår problemet: Den varme luftstrømmen fra hårføneren hjemme gjør at hårfibrene reiser seg, og dette gjør at vann unnslipper håret gjennom tomrommene de oppreiste fibrene legger igjen. Lave fuktnivåer fører til sprøtt, tørt og matt hår. Håret blir også svakere og ser ikke bra ut lenger. Det er rett og slett ødelagt.

Er det bedre å droppe bruken av hårføneren helt?

Svaret er: Nei. Det viser seg at du slipper å kaste hårføneren for å unngå varmeskader. Istedenfor kan du skaffe deg en god varmebeskytter som ikke lar vanninnholdet unnslippe fra håret ditt. Dette betyr at du kan føne håret tørt så ofte du ønsker uten å skade det. Det viktigste er å velge riktig produkt. Jeg stolte på Nanoil, og det har jeg ikke angret på.

varmebeskyttelse spray-nanoil

Hva er Nanoil Heat Protectant Spray?

Dette er en lettvektig formulering i en liten sprayflaske. Du skal spraye den over hele håret før du skrur på hårføneren. På sekunder skaper Nanoil Heat Protectant Spray et beskyttende og ugjennomtrengelig lag som fanger vannet i hvert hårstrå. Effekten? Varig fuktighet! I tillegg vet dette produktet hvordan det tilfører næring og forbedrer utseendet på hårlokkene dine. Den inneholder et par virkestoffer som gjenoppretter styrke, tilfører glans og elastisitet og gjør håret lettere å style. Det jeg også liker med Nanoil Heat Protectant Spray er den fantastiske lukten som blir igjen i håret mitt lenge etter bruk.

varmebeskyttelse spray Nanoil

Hovedfordeler

Jeg syns vi bør liste opp hovedfordelene for å gjøre det enklere for deg å forstå hvor flerbrukbart produktet er. Nanoil Heat Protectant Spray:

  • håndterer varmluft fra hårfønere
  • Beskytter mot temperaturer på opp til 220 grader Celcius, så du kan bruke den før retting
  • inneholder UV-filtre
  • inneholder næringsrike silkeproteiner
  • gjør håret glansfylt og mykt 
  • hjelper deg å sette opp mange forskjellige frisyrer
  • holder håret på plass i mange timer
  • fanger fuktighet i håret som forebygger mot sprøhet

La meg legge til en ting til du kanskje ikke vil være enig med meg i. For meg er Nanoil Heat Protectant Spray et fantastisk kupp for pengene. Jeg vet at andre varmebeskyttende produkter til hår kan koste dobbelt så mye som denne, men jeg tviler på at de virker bedre.

varmebeskyttelse spray Nanoil

Hva tenker andre brukere om Nanoil Heat Protectant Spray?

Jeg ville ikke vært meg selv om jeg ikke snoket rundt for å se hva andre brukere synes om denne varmebeskyttende sprayen fra Nanoil. Og fra det jeg har lagt merke til og lest er Nanoil Heat Protectant Spray et brilliant hårpleieprodukt. Uansett hvilken nettside jeg fant så jeg at brukerne elsket effektene, som ikke er overraskende for meg – dette er et av de få sprayene som håndterer varmeskader og tilfører næring til håret på en og samme tid. Om du er ute etter et kosmetisk produkt som beskytter håret ditt mot varme fordi du ikke klarer deg uten hårføneren er det lurt å gi varmebeskytteren fra Nanoil en sjanse – du vil ikke bli skuffet.

produkt-webbplats: www.nanoil.no

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares