Øyenbrynslaminering steg for steg! Jeg tester Nanobrow Lamination Kit

Praktisk brynsløftende og laminerende sett

Hei! <3
Da jeg tilfeldigvis kom over videoer og reels på sosiale medier om å laminere øyenbrynene hjemme med Nanobrow Lamination Kit, hadde jeg umiddelbart lyst til å prøve det selv! Jeg fikk testet dette vidundermiddelet, så om du nysgjerrig på resultatene av å gi øyenbrynene et løft hjemme, kan jeg anbefale deg å lese videre.

Øyenbrynslaminering – den perfekte måten å få perfekt formede øyenbryn

Du kan lese at øyenbrynene er det viktigste ansiktstrekket og kan gjøre hele ansiktet harmonisk praktisk talt overalt, på alle nettsider. De er litt som visittkortet ditt og kan si mye om deg. Hvilke øyenbryn er de stiligste nå for tiden?  De velpleide så klart – glansfulle og perfekt formede. Om du allerede har ganske tykke og fint formede øyenbryn er du virkelig heldig. De fleste kvinner kan dessverre ikke vise frem slike flotte øyenbryn, til tross for diverse behandlinger. Kvinner flest sliter med øyenbrynene sine. Derfor kan øyenbrynlaminering være en reddende engel, ettersom et øyenbrynsløft gjort hjemme kan frembringe det maksimale potensialet til brynene. Det er lamineringen som gir dem en ny fasong, styler dem og fikserer dem i ukevis. Om du ikke har prøvd å laminere øyenbrynene dine hjemme enda er det absolutt verdt å gi det et forsøk, spesielt siden det utmerkede settet for å laminere øyenbrynene hjemme nylig har dukket opp på markedet – Nanobrow Lamination Kit.

Øyenbrynslaminering hjemme eller i salong? Hva er best?

Jeg skjønner selvfølgelig at øyenbrynslaminering gjøres i mange skjønnhetssalonger, men prisen er mye høyere enn prisen for hele settet, og settet vil holde til ca. 10 behandlinger! Derfor kan du spare mye penger på å bruke Nanobrow Lamination Kit. Noen kvinner på sosiale medier mener at dette lamineringssettet holder i mer enn et år! Bare tenk deg hvor mye du kan spare!

Nanobrow Lamination Kit for øyenbrynsløft hjemme – fordeler

Jeg tenker at det letteste er å rett og slett ramse opp fordelene ved dette settet – Hvorfor valgte jeg nettopp dette settet og hva gjør det så spesielt?

 1. Så langt har jeg ikke funnet et bedre designet lamineringssett på skjønnhetsmarkedet.
 2. Instruksjonene er så enkle at til og med et barn kunne fått det til.
 3. De tydelig nummererte flaskene gjør oppgaven enklere – det er umulig å bruke produktene i feil rekkefølge eller å velge feil produkt.
 4. Prisen er veldig rimelig.
 5. Full tid for laminering med dette settet er veldig kort, og du kan gjøre en vellykket behandling på 20 minutter.
 6. Dette lamineringssettet krever ikke bruk av plastfolie! Og etter hva jeg vet er det nettopp plastfoliet som kan ødelegge lamineringen helt, siden det kan føre til at hårene bøyer seg eller brekker av.
Praktisk brynsløftende og laminerende sett

BRUKSANVISNING: hvordan skal du laminere øyenbrynene dine hjemme med Nanobrowsettet?

Et godt lamineringssett som Nanobrow Lamination Kit sikrer komfort, praktikalitet og fantastiske resultater. Hvordan gjøre et øyenbrynsløft hjemme? Jeg gjør det slik:

 1. Jeg bruker min vanlige sminkefjerner og renser øyenbrynene, siden de skal være tørre og helt frie for oljer, da oljerester kan forhindre virkningen til produktene.
 2. Jeg tar børsten som følger med i settet og påfører litt øyenbrynslim på øyenbrynene mine: det er i en flaske som er merket med Glue. 30 sekunder er nok.
 3. Jeg tar en ny applikator (alle disse er inkludert i settet) og påfører litt av produktet i flasken merket med nummer 1 på øyenbrynene mine. Etter 6 minutter fjerner jeg det med en tørr bomullspad.
 4. Jeg tar flaske nummer 2 og påfører produktet på øyenbrynene mine akkurat som før, bortsett fra at jeg nå fjerner det med en bomullspad som er fuktig i steden for tørr. I mitt tilfelle er ventetiden for produktet det samme, altså ca. 6 minutter. Om øyenbrynene dine er tykke, kan du forlenge dette med et minutt eller to.
 5. Det er alt! Slik ser øyenbrynslaminering med Nanobrowsettet ut! Bare innrøm det – det er kjempeenkelt! 🙂

Nanobrow Lamination Kit – anmeldelser

Jeg vet at du sikkert venter på en oppsummering av resultatene og anmeldelser av Nanobrow Lamination Kit. Basert på det jeg har sett på nett er dette settet veldig populært, og det overrasker meg ikke, siden jeg aldri har sett et mer praktisk sett som gir resultater så enkelt.
Dette lamineringssettet er min vei til voluminøse øyenbryn. Jeg tror at øyenbrynene dine alltid vil være den store stoltheten din etter behandlingen, og fra nå av kan du style dem med glede. Øyenbrynslaminering er absolutt en stor trend! Det som er spennende er at øyenbrynslaminering kan kombineres med øyenbrynsfarging, så hvis du vil gjøre øyenbrynene dine ekstra livlige og gi dem mer farge for å sikre at du slipper å bruke noe sminke som helst, vil Nanobrowsettet bli din favoritt!

Nanobrow Lamination Kit – resultater – hvordan ser øyenbrynene mine ut?

Kjære lesere! Øyenbrynslaminering med Nanobrowsettet er en enkel behandling som lar deg gi øyenbrynene dine mer volum og og å fiksere dem slik at de holder seg på plass i mer enn en måned. Du kan sammenligne resultatene med de du vil få med øyenbrynsgel eller -såpe. Bortsett fra at resultatene fra lamineringen varer mye lenger. Det er mer enn 6 uker siden jeg sist laminerte øyenbrynene mine, og jeg kan se at øyenbrynene mine fortsatt ser fantastiske ut og jeg trenger sannsynligvis ikke å gjenta behandlingen min i flere dager til. Jeg må si at jeg har lagt merke til at laminering ikke bare styler øyenbrynene, men også gir dem volum og glans; hele looken er enestående!

Og? Føler du deg fristet til å prøve å laminere øyenbrynene dine hjemme? Hva tenker du om denne typen øyenbrynslaminering? Har du allerede hørt om Nanobrow Lamination Kit? Fortell gjerne i kommentarene nedenfor, klem!

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares