Små skritt – Heldigre éfor rekkefølgen av påføring av hudprodukter?

I denne tiden har det virkelig blitt viktigere enn noen gang å være veldig nøye med å ta vare på hudens helse. Vi har blitt mer bevisste på det blitt mye flere produkter å velge mellom enn noen gang, som sikter mot å opprettholde en sunt, glødende hud. Dette kan være litt av en oppgave å følge med på som det også skal bestemmes riktig orden hvilke produkter som skal påføres. Følgende tips og metoder hjelper deg å få mest mulig ut av din hudpleierutine og sørger for at du får det resultatet du ønsker.

Start med å fukte

De første steget av alle om du vil opprettholde en optimal hudpleie er å fukte huden din. Dette gjøre du lettest med å bruke en god fuktighetskrem. Dette fukter huden, samler på fuktigheten og forebygger skader. Etter at huden er fuktet, sørg for å bruke en god fuktighetskrem hele dagen om du ikke brukte øyekrem på slutten. Dette gir huden den essensielle av fuktighet som må til for å opprettholde optimal helse.

Bruk en toner

Etter at du har fuktet huden, er det andre trinnet åpåføre en toner. Dette forbereder huden din til å ta opp det som vil komme senere. Det fjerner overflødig olje, fett og noen ganger rester av sminke fra tidligere. Dette hjelper også til med å balansere PH-verdien til huden og forbereder huden din for behandling. Bruk også tonere om natten som kan glatte og stimulere hudens tilførsel av ernæring og fuktighet.

Serum og spesialprodukter

Tredje trinnet i prosessen er å påføre serum eller spesialprodukter. Noen få dråper av riktig serum kan ha stor innvirkning på hudkvaliteten. Når du velger et serum, er det absolutt viktig å finne et som er riktig for huden din. Det finnes så mange produkter for ulike behov tilgjengelig og dette gir et bredt spekter å velge mellom. Pass på at du velger et som er skreddersydd til akkurat din hudtype og dine behov.

Fukting med oljer og hamp

Olje og hamp brukes gjerne etter serumet og andre spesialprodukter. De vil gi en ekstra daglige fuktboosten som huden din trenger. Oljer og hampoljer er gode fordi de holder huden fuktig i mange timer. Dette er veldig viktig siden det er huden som blir fuktet som står sterkest mot miljøpåvirkning og rynker. Oljer og hamp bidrar dermed til å beskytte huden og holde den fuktig og ungdommelig.

Krem eller behandling

Dette trinnet er som mange kaller det en ”grand finale” for hudpleie jouren. Her velger man enten en god dagkrem eller en behandlingskrem. Det er veldig viktig å velge en som du vet passer huden din. Etter å ha brukt serumet, olje, hamp og en hvilken som helst sprøyte burde du kunne oppleve større fuktighet resultatet huden og forhindrer opptørking. Dette er også det punktet der man skal bruke en øyekrem og en anti-aging krem hvis det er nødvendig.

Svak streaking og maske

Noen ganger er det viktig for å få en full og hel og ren hudpleie rutine bruke en svak streaking eller maske. Den svake streakingen eller kraven kan både rense, fukte og behandle den fine huden. Når man legger på disse typen produkter, bruk dem på et rent og exfoliert ansikt for å få den beste effekten. Dette er veldig forskjellige fordi de er designet for å hjelpe huden med å reparere seg selv og få en endrings effekt i huden. Dette trinnet tilbyr en veldig god resultat og skal brukes med moderasjon.

Slutt med solkrem

En ting som du aldri alle må glemme er å bruke solkrem. Det hjelper å hjelpe huden din mot solens skadelige stråler. Bruk en høykvalitets-SPF slik at huden din ikke slutter å absorbere virkninger av UV-stråler. Uansett om det er solskin eller overskyet, bør solkrem være det siste skrittet i hudpleierutine.

Etter å ha vært gjennom produktene flytter

Etter at du har gått gjennom alle produktene du bruker, er det ikke nok å bare påføre produktene og la dem ligge i ansiktet ditt. Du må også massere og skrubbe produktene inn i huden. Unngå å bruke produktet for tøft, masere forsiktig produktene fra hudens midten og ut i en sirkulær bevegelse.Dette vil hjelpe å sørge for at produktene går dypt ned i huden og at de når de nivåene de bør for å gjøre forskjell i hudens kvalitet.

Etter at du går gjennom disse trinnene, skal du huske å ta deg god tid og selvpleie. Hvis du klarer å følge alle disse trinnene riktig, bør du forvente å se betydelig forbedring i hudhelsen. Andre faktorer som øynevåkne opp med hva du spiser, hudpleierutiner, og stressrelaterte øvelser vil også være nyttige. Så husk disse og du kan være trygg på at du vil se et bedre utseende og strålende hud.

For å oppsummere, er det svært viktig å være nøkterne å bruke riktig produket og bruke dem i riktig rekkefølge. Dette betyr at man bør starte med å fukte huden med et

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares