5 Ansiktsserum som lysner opp Pigmentflekker & Fjerner Misfarging

Jenter!

Rekk opp hånden om du har ansiktshud som er ujevn på grunn av ekle, mørke flekker? Jeg er sikker på at mange av oss har det slik. Ja, jeg sa «oss» av en grunn fordi jeg også brukte å slite med stygg og flekkete hud i lang tid. Heldigvis er det over nå.

I dette innlegget finner du en liste med oppglødende ansiktsserum som jeg har brukt og derfor kan anbefale for deg. Jeg husker meg selv før når jeg var på utkikk etter noe som kunne hjelpe den flekkete huden min, og det var ingen lett oppgave. Det var vanskelig å finne en eneste artikkel eller kort oversikt over de beste produktene med idiotsikre løsninger for feilfri hud. På den tiden ville det å ha kommet over en rangering som den du vil finne nedenfor ha hjulpet meg veldig mye.

Ok. Helt i begynnelsen må vi forstå hva flekkete hud er og hva som forårsaker det. Jeg samlet inn en del viktig informasjon som vil hjelpe deg å bli kvitt hudproblemene raskt og lett.

Flekkete og ujevn hud. Hva er det?

Pigmentflekker, som er en type misfarging i huden er ikke noe annet enn naturlige pigmenter som er ujevnt spredt under epidermisen din. Om det er for mye pigment i et område vil det synes som en mørk flekk. Fregner er et av de vanligste eksemplene på misfarging av huden. Interessant nok tenker man ikke på fregner som skavanker, mens andre pigmentflekker er det. Er ikke det merkelig?

Årsaker til ujevn hud

Som de fleste av dere vet bestemmer genene dine om du har fregner eller ikke. Den samme regelen gjelder ikke for pigmentflekker derimot, da disse dukker opp på huden din mens den eldes. Her er de vanligste årsakene til at huden blir misfarget:

  • Hormonubalanser av ulike årsaker, som graviditet eller overgangsalder
  • Prevensjonspiller
  • Overaktiv skjoldbruksskjertel eller binyrebarksvikt
  • Overeksponering for sollys (spesielt om du ikke brukte solkrem)
  • Irritasjon forårsaket av enkelte pleieprodukter
  • Kvisearr
  • Og mange mange mindre åpenbare plager.

Måter man kan håndtere misfarging av huden på

Det sier seg selv at det er lettere å forebygge mot skavanker enn det er å bli kvitt dem når de først er der. Derimot finnes det et par alternativer for deg om enkelte flekker og skavanker allerede har dukket opp i ansiktet, og disse kan hjelpe deg å bekjempe problemene.

Først og fremst kan du dra til en skjønnhetsspesialist og motta en laserpigmentfjerning eller mikrodermabrasjon. Åpenbart vil disse behandlingene koste en del, og dette må tas med i beregningen. Om du vil lære mer om hva jeg tenker om dette kan jeg fortelle at slike invaderende behandlinger ikke er verdt det om misfargingen ikke er alvorlig (og utbredt). I disse tilfellene anbefaler jeg deg å bruke mindre penger på en god ansiktskrem, en reseptfri behandling eller favorittproduktet mitt, nemlig ett oppglødende ansiktsserum. Når du begynner å bruke de riktige produktene daglig (minst en gang om dagen) vil det bli lett for deg å kvitte deg med uønskede pigmentflekker og ujevn hudtekstur fra hjemmet.

DE BESTE OPPGLØDENDE ANSIKTSSERUMENE

Åpenbart er det ikke alle ansiktsserum som passer for hud som sliter med misfarging. Enda verre er det at enkelte serum for denne hudtypen ikke leverer resultatene de lover. Jeg vet hva jeg sier, stol på meg.

Jeg deler erfaringene mine med deg for å hjelpe deg å finne det mest passende oppglødende hudpleieproduktet for deg. Sjekk ut 5 ansiktsserum som er skikkelig gode på å fjerne misfarging fra ansiktet. (Merk: Jeg prøvde dem ut selv.)

Jeg er virkelig nyskjerrig på om du vet om noen av disse produktene. Kanskje du til og med har brukt noen av dem selv? Om det er tilfellet må du ikke glemme å dele meningene dine i kommentarseksjonen. Og om du vet om andre oppglødende hudpleieprodukter som er verdt å anbefale kan du legge dem ved nedenfor også. Hvem vet, kanskje du kan hjelpe meg å utvide listen min med oversikt over de beste oppglødende serumene.

Nr 1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Dette er mitt favorittserum som frigjorde meg fra flekkete ansiktshud og pigmentflekker. Det inneholder etylaskorbinsyre, som er kjent som den mest stabile formen for vitamin C. Dette næringsstoffet håndterer et par oppgaver, og dette gjør det veldig bra. Hva gjør det? Forynger, gjør huden lysere, beskytter mot solen og fjerner misfarging. Formuleringen inkluderer også en plantebasert antioksidant, konsistensen er ikke fet og produktet er helt vegansk og naturlig. Jeg liker at serumet nærer og glatter ut huden fort, men aller viktigst er det at jeg er fornøyd med at det fjerner alle skavankene mine fullstendig på bare 2-3 uker. Et gigantisk pluss for det, Nanoil!

Lær mer: www.nanoil.no

Størrelse: 50 ml

Nr 2. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum

Klairs er et annet merke som har et spennende tilbud i den store kolleksjonen av produktene sine. De som sliter med misfarging kan være interessert i vitaminansiktsserum formulert med L-askorbinsyre (ren askorbinsyre) og en blanding av 10 planteekstrakter og oljer. Om dere liker slike berikede og lange formuleringer er Freshly Juiced Vitamin Drop Serum midt i blinken for deg. Det nærer, lindrer og tilfører fuktighet til huden min, som gjør den glødende og frisk.

Størrelse: 35 ml

Nr 3. The Ordinary Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution

Når jeg presenterer de beste oppglødende serumene kan jeg ikke unngå å nevne The Ordinary. Selv om jeg ikke er en stor fan av produktene deres, er dette serumet svært effektivt. Likevel viser det seg at 15%vitamin C er for mye for sensitiv hud. Jeg anbefaler deg å kjøpe en liten prøve av serumet fra The Ordinary for å sjekke om det fungerer for deg før du kjøper produktet i full størrelse.

Størrelse: 30 ml

Nr 4. Olehenriksen Truth Serum

Jeg vet at dette høres merkelig ut, men jeg har gode minner forbundet med bruk av Olehenriksen Truth ansiktsserumet. Det ikke-fettete hudpleieproduktet inneholder vitamin C og kollagen og har en oljefri konsistens, som er perfekt for fete hudtyper med pigmentflekker. Dette serumet lysner opp, øker fylde og tilfører fuktighet til huden. Jeg kan sammenlikne konsistensen med en lettvektig ansiktskrem, med en litt oransje farge. Huden absorberer produktet bra og blir sakte men sikkert næret og forbedret over tid.

Størrelse: 30 ml

Nr 5. Sesderma C-VIT Liposomal Face Serum

Helt til slutt skal vi snakke om et oppglødende ansiktsserum som virker å være stjerneproduktet i hele Sesderma-tilbudet. Jeg testet ut liposomalserumet for et par måneder siden. Det er formulert med vitamin C, hvit mulbær og ginkoblad-ekstrakt, hyaluronsyre og peptider. Selv om jeg ikke kan beskrive produktet som helt naturlig gjør det en ganske god jobb – det minimaliserer misfarging, tilfører fuktighet til huden og jevner ut hudtonen. En liten ulempe er at det er for dyrt.

Størrelse: 30 ml

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares