Topprangert produkt på bloggen min: Nanoil Vitamin C Face Serum

Leter du etter et bra serum som vil gjenopplive huden din og få den til å se fantastisk ut igjen på en to tre? Et du kan bruke uansett hudtype, alder, årstid eller tid på dagen? Jeg elsker produkter som ikke har så mange «restriksjoner» («du bør ikke kombinere denne med….», «bruk kun om kvelden», «vær forsiktig fordi…»). Det er derfor jeg liker Nanoil Vitamin C Face Serum så mye. Visse du om dette merket? Om ikke er det på tide å følge med, for de har de perfekte ansiktsserumene og andre fantastiske produkter å tilby. I dag legger jeg ut en ærlig anmeldelse av en hudpleiejuvel: Nanoil Vitamin C Face Serum.

Vitamin C. Grunnen til at alle elsker det!?

Hvorfor har vitamin C blitt «den mest ønskede» kosmetiske ingrediensen? Vi har visst om den siden tidenes morgen og bruker den for å gi immunforsvaret vårt et løft, så hvorfor kan vi ikke bare ta kosttilskudd?

Nei, det kan vi ikke. Kosttilskudd kan ha noe å si, men denne typen vitamin C utfører arbeidet sitt inni kroppen ved å ta vare på organer og systemer. Om du vil oppleve fordelene det har for huden, må du bruke riktig skjønnhetsprodukt som inneholder riktig form for vitamin C. Les mer for å skjønne hva jeg mener.

Hva er effekten av vitamin C på huden?

La oss besvare dette hovedspørsmålet. Hva er poenget med å bruke det? Hvorfor har vitamin C positiv effekt på huden? Resultatene er bedre enn du kan tenke deg!

Vitamin C er ett av de tre ungdomsvitaminene. Så selvfølgelig betyr det at den forynger og forsinker aldring. Det er mer effektivt enn mange andre stoffer. Det er også perfekt for å forbedre utseendet på huden og tilstanden på den – takket være vitamin C kan du glemme alt om tørr, livløs hud, hovne øyne etter søvnløse netter, mørke sirkler under øynene eller andre skavanker. Huden din vil bli plettfri, virkelig. Skinnende, frisk, uthvilt, myk og ungdommelig.

Vitamin C og de mange typene – ikke alle av dem fungerer!

Det er trist å vite at ikke alle former for vitamin C er like effektive. Kosmetiske produsenter liker å jukse ved å tilsette vitamin C som er oksidert før den trenger inn i huden. Askorbinsyre er den beste rene formen for vitamin C men den oksiderer alt for raskt. Kosmetologer har laget noen derivater, men de gir ikke gode resultater. Heldigvis fant de opp 3-0 etylaskorbinsyre som virkelig traff blinken! Dette er den beste typen som er laget: 100% ren vitamin C. Den gir fantastisk effekt og du kan se det etter første bruk av Nanoil serumet. Så, akkurat hvordan forbedrer den huden din?

Nanoil Vitamin C Face Serum: effekt på huden min

Jeg vil ikke gå i sirkler – for dette er et fantastisk serum. Jeg har aldri brukt noe som kommer nær denne juvelen. Det revitaliserer og reparerer huden, forbedrer utseendet umiddelbart – akkurat som photoshop på flaske! Når du masserer serumet inn i ansiktet ditt vil det virkelig få deg til å se bedre ut. Produktet «skrubber vekk» litt av trøttheten, fjerner mørk og matt farge, lysner opp og booster energinivåene dine. Over tid (huden min trengte et par uker) blir effekten permanent – huden får tilbake den jevne fargen, rynkene er mindre synlige, du får ingen flere pigmentflekker eller skavanker. Ansiktet er vakkert fyldig, avslappet og fullt av vitalitet. Fantastisk!

Hvordan brukes Nanoil Vitamin C Face Serum?

Jeg bruker det om morgenen, men du kan gjerne påføre det to ganger daglig om du ønsker det. Du kan også bruke det som nattbehandling. Jeg elsker at serumet er perfekt å bruke under sminke. Jeg anbefaler det virkelig – det passer bra for alle hudtyper, selv om du sliter med kviser og andre skavanker. En skikkelig hudlege på flaske! Prøv det ut og fortell meg om du elsker Nanoil-serumet like mye som jeg gjør 🙂

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares