Aura Botanica Kerastase – fullglanset hår. Min hårmisttest

Hei jenter!

I en måned nå har jeg testet Kerastase Aura Botanica Hair Mist. Jeg vet alt om den 😉 I dag forteller jeg deg om hvordan den virker, hvordan den dufter og om den er verdt prisen eller ikke. La oss begynne!

Aura Botanica — er den noe spesielt?

Hemmeligheten bak dette produktet er lettheten kombinert med naturlige oljer og blomstervann. Den gjør at oljen får en lett formel som i tillegg ikke fylles av alkohol eller silikon. Jeg ble virkelig betatt av mistens duft — den er herlig og frisk. Kerastase Aura Botanica har en aroma av appelsin og forsiktige, nøtteaktige toner.

Aura Botanica — hva er den sammensatt av?

Kerastase Gloss Appeal inneholder 3 naturlige oljer og en essensiell olje, som er der for å forbedre humøret ditt og fungere som en hårparfyme — Jeg kjente den i håret i mange timer etter påføring av misten.

I sammensetningen til dette produktet kan man skille mellom tre “fordeler” dvs. naturlig avokado, kokos og arganolje. Disse sikrer full glans, trenger dypere inn i hårstrukturen, tar seg av riktig fuktighetsnivå i håret, beskytter mot skade, mykgjør hår som er tynget ned med uriktige produkter.

Aura Botanica — hvordan virker den?

Hårmisten fra Aura Botanica beskrives som en Gloss Essence og det er hovedoppgaven. Den er beregnet på normalt og lett sensitivt hår. Videre kan den brukes til normalt og fargebehandlet hår. Produktet gir næring både til hår med riktig fuktighetsnivå og hår som har begynt å bli krusete og tørt. Aura Botanica disiplinerer håret svært godt. Jeg ble begeistret over den fra aller første gangs bruk. Aromaen er fantastisk og gjør humøret ditt bedre. Forskjellen på håret er synlig nesten med en gang. Jeg bruker Aura Botanica i tørt hår for å se hvordan misten virker og om håret tynges ned eller ikke. Det skjer ingenting slikt, og håret får elastisitet og blir disiplinert, glansfullt og lettere å style.

Aura Botanica — hvordan regenererer den håret?

Her må jeg skuffe deg — når det gjelder regenerering er det ikke nok å spraye mist i håret for å forbedre tilstanden fullstendig. Jeg synes du skal bruke hele Aura Botanica-kolleksjonen, som er sjampo, balsam og gloss-essens. Misten er mer til hverdagsstyling — takket være dette vet jeg at håret er beskyttet, glansfullt og glatt uten bruk av silikon eller tilstoppende stoffer. Sprayoljen fra Aura Botanica vil aldri erstatte vanlig håroljebehandling. Bør du kjøpe den? Helt ærlig: Jeg ville mye heller investert pengene mine på en dyrere olje til håroljebehandling enn en billig spray som bare gjør håret glansfullt og beskyttet.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares