Briller vs kontaktlinser. Hva velger jeg og hvorfor

Hallo jenter!

Dagens innlegg virker kanskje litt utenom det vanlige, men det har fortsatt med skjønnhet å gjøre.

Mange av dere nøler med å velge mellom briller og kontaktlinser. Selvsagt har begge sine plusser og minuser. For eksempel kan vanlige briller være svært stilige. De kan forandre ansiktet og antrekket helt. Mange mennesker går med briller på jobb – alltid når de er i kontakt med en kunde. Studenter tar dem på før muntlig eksamen for å se smartere ut. Fin innfatning er også et viktig element i forretningsforhandlinger – de skaper inntrykk av pålitelighet og en person med briller ser rettvis og profesjonell ut. Når det gjelder kontaktlinser er disse eksepsjonelt praktiske og umerkelige. Dessverre kan ikke alle bruke dem. Må du bestemme deg for enten kontaktlinser eller briller, kan jeg fortelle deg at jeg er mer for kontaktlinser. La meg fortelle deg hvorfor.

  • kontaktlinser er superpraktiske og perfekt for de som driver med idrett. De verken faller ned eller sklir ned på nesen;
  • kontaktlinser blir ikke tåkete om vinteren (når man går inn i varme rom), noe som dessverre er typisk for briller;
  • niesen min pleide å gripe etter brillene mine, noe som gjorde dem utsatt for konstant brekking… uten å nevne de små fingeravtrykkene på glassene;
  • dessverre led nesen min mye under vekten av brillene om sommeren. På grunn av varmen føltes det som om brillene veide et tonn;
  • jeg føler meg mer komfortabel med å bruke kontaktlinser fordi synet mitt ikke begrenses av innfatningen;
  • briller krever spesiell pleie, du må være forsiktig med hvor du setter dem, og rense dem konstant. Det jeg også synes er slitsomt er det faktum at jeg må være forsiktig så jeg ikke griser til glassene med svarte flekker etter å ha dekket vippene mine med maskara;
  • på den andre siden er kontaktlinser en mye dyrere løsning enn briller. Du må huske å ta dem av, vaske dem og investere i lotion som bevarer holdbarheten til linsene. Det er ofte nødvendig å kjøpe øyedråper fordi bruk av kontaktlinser kan gjøre øynene tørre. Men kontaktlinser er likevel verdt pengene fordi de er ekstremt praktiske. Jeg må ikke ha noe på ansiktet, det er ingenting som begrenser meg, og jeg kan drive med idrett uten å bry meg om brillene. Det er langt fra vanskelig for meg å ta inn og ut kontaktlinser og det tar meg bare et øyeblikk. Jeg ville ikke erstattet kontaktlinsene mine med vanlige briller. Jeg tar bare på meg brillene når jeg føler for det.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares