De beste øyeconcealerne. Hvordan velge den rette?

Det eneste effektive våpenet mot mørke ringer er riktig matchet concealer.

Utslitte øyne? Mørke ringer under øynene? Uønsket pigmentering? Foundation alene kan ikke håndtere det, så du bør alltid ha en concealer for hånden. Hvordan velge den? Hvilken er best? Jeg håper at tipsene mine vil være praktiske og hjelpe deg å velge uten større problemer.

Den beste øyeconcealeren er…?

Vi lurer ofte på hva som egentlig betyr noe når det gjelder concealer. Tross alt virker hver av dem like godt og er forventet å kamuflere mørke ringer under øynene. Men det er ekstremt viktig at den har en lett formel siden huden rundt øynene er svært tynn og delikat. Nest viktigst er at den har riktig nyanse som bør være en tone lysere enn foundationen slik at sminken ser mer naturlig ut. La disse to reglene guide deg når du velger produkt.

Feil concealer kan gi deg en effekt som er motsatt av det du ønsker. Den kan tørke ut øyeområdet, samle seg i rynker og enda mer. Alt dette gjør at rynker og utmattelse synes mye mer. Under er produktene som aldri gjør det mot deg.

DE BESTE ØYECONCEALERNE

  1. Maybelline, Dream Lumi Touch — har en lett formel og sikrer en naturlig lysnende effekt for huden; ingen maskeeffekt, motsetter seg hudfolder og har flott pris.
  2. Astor, Skin Match Twist Concealer Pen — et enda rimeligere alternativ, en lysnende concealer for øyeområdet som matcher hudtonen; lysner huden naturlig.
  3. Bourjois, Healthy Mix Correcting Concealer — også et alternativ med god pris, for deg til å se fresh ut, dekker perfekt og varer lenge fordi den blir noe fastere etter påføring.
  4. L’Oreal, Lumi Magique Touch Of Light — enda en lysnende concealerpenn med lett, gelékremtekstur; kamuflerer selv svært mørke ringer og er svært pigmentert.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares