Hårmasker i verdensklasse. Mine TOPP 6 VALG du bare MÅ Prøve!

Jenter!

Hvem kan ta bedre vare på håret ditt enn deg selv?

Vel, INGEN, og det er derfor du må ta saken i egne hender.

Men… for å gjøre dette riktig vil du trenge en liten hjelper eller assistent – et skjønnhetsprodukt som styrker, tilfører fuktighet og næring og beskytter håret ditt.

Og basert på mine egne opplevelser kan jeg fortelle deg at en god hårmaske gjør disse oppgavene best.

Hvorfor er ikke balsam, planteoljer eller andre skjønnhetsprodukter bedre?

En hårmaske er det eneste produktet (blant andre hårpleieprodukter så klart) som kan tilby så sterk effekt. Hovedegenskapen hårmasken har er at den ikke bare fungerer på håroverflaten, men at produktet penetrerer helt inn i hårskaftet for å gi bedre resultater enn vanlige hårpleieprodukter kan.

Jeg anbefaler at du prøver ut noen av mine topp 6 hårmasker nedenfor, så kan du finne ut selv hva du kan oppnå med litt hjelp fra en bra hårmaske.

Fortsett å lese.. så håper jeg at du vil ende opp med nydelig, perfekt hår!

6 HÅRMASKER I VERDENSKLASSE

1. Nanoil Keratin Hair Mask

Den beste av de beste – min ultimate favoritt blant alle hårmasker jeg noensinne har brukt.

Denne keratinbaserte hårmasken tilbyr massiv støtte i den daglige pleien av skadet hår. Den er i stand til å bekjempe sprøhet, tørrhet og matt tekstur. Den gjør også underverker for splitte tupper og krusete hår.

Nanoil Keratin Hair Mask forbedrer utseendet på håret fra første gangen du bruker den, som er noe jeg virkelig elsker ved dette produktet. Masken gjør hårstråene glatte, glansfylte og enkle å børste.

Dette gjør den takket være hydrolysert keratin, kombinert med pantenol og provitamin B5.

Nanoil Keratin Hair Mask er lettvektig, sprer seg jevnt langs hårlengdene og er enkel å skylle ut, så du trenger ikke å bekymre deg om å miste volum i håret ditt.

Produkt nettside: www.nanoil.no

2. Moroccanoil Restorative Hair Mask


Jeg er sikker på at alle har hørt om dette verdensberømte Moroccanoil-merket – å velge den gjenoppbyggende masken deres for å styrke håret er ikke et dårlig valg. Dette produktet fortjener en plass på pallen blant de 10 beste hårmaskene.

Dette er en dypt gjenopprettende hårmaske som er formulert med arganolje (som er typisk for produktene fra Moroccanoil) og proteiner, som er avgjørende for sterkt og sunt hår. Formuleringen er også beriket med pequiolje og sheasmør.

Siden produktet har en kremet og ganske tett konsistens har det tendens til å tyne ned håret.

Du vil måtte bruke Moroccanoil Restorative Hair Mask regelmessig, fordi dette er den eneste måten den kan gjenoppbygge og styrke svake hårstrå på. Følger du planen gjenvinner du sprettent, glansfylt og mykt hår.

Den eneste ulempen jeg kan tenke meg er den høye prisen…

3. Kérastase Résistance Masque Thérapiste

Hvilket merke er kjent for å lansere og tilby et bredt utvalg av de beste hårproduktene?

Jeg er sikker på at du vil si deg enig med meg når jeg forteller at Kerastase er et merke du finner på alle frisørsalonger, som er et bra tegn. Jeg liker Resistance-seriens gjenopprettende hårmasker som selges i grønn innpaking – de gjør håret mitt supermykt og glatt.

Jeg brukte denne hårmasken fordi den hjalp meg å løsne opp flokene i håret. Den har en lett kremaktig tekstur, så det er ikke vanskelig å påføre masken i det hele tatt. 

Kérastase Résistance Masque Thérapiste består av planteekstrakter, glykopeptider, aminosyrer og hveteproteiner, som er en blanding av dypt gjenoppbyggende og reparerende ingredienser. Den er svært effektiv, men for meg fremstår produktet som en forsinket granatbombe. Haha, hvor tok jeg den sammenlikningen fra? Fordi det tar minst 2 uker med regelmessig bruk før man merker forbedringer.

For å oppsummere er denne hårmasken å anbefale hvis du er tålmodig av deg.

4. Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Du kan ikke bare stå over dette produktet uten å legge merke til det – for meg har dette produktet den mest interessante forpakningen av alle hårmaskene. En liten, vinklet flaske med pumpe – det er dette som gjør Kevin Murphy Hydrate Me masken så lett å kjenne igjen.

Hva er inni denne unikt designede flasken? Massevis av ingredienser?

Rosebuskolje og vitamin C øker glans og elastisitet i håret. Primulaolje tilfører fuktighet til håret, som gjør det mykere. Sheasmør håndterer sprøhet og splitte tupper. Bergamotoljen fungerer som antioksidant. Sjøgressekstrakt tilfører fuktighet og balanserer hodebunnen. Som du kan se har alle ingrediensene en viktig oppgave å ta seg av.

Og som du kanskje merke vil du se forskjellen med en gang etter at du påfører Kevin Murphy Hydrate Me Masque på håret ditt.

Jeg kan virkelig anbefale dette produktet for dere som har tørt, grovt og svakt hår.

5. Keune Care Keratin Smooth Mask

La meg presentere enda en keratinbasert hårmaske for deg – jeg mener denne masken er verdt å vite om.

Keune er et Nederlandsk merke som lanserer fantastiske hårpleieprodukter. De er hovedsakelig best kjent for hårfargeproduktene sine.

Overraskende nok virker det som at Keune Care Keratin Smooth hair mask er et vanlig hårpleieprodukt. Det fungerer ved å tilføre fuktighet til håret, som glatter det ut og motvirker krusing og statisk elektrisitet, som var det håret mitt trengte før i tiden. Jeg slet med å holde orden på flokene mine.

Denne effekten er nok på grunn av ingredienser som keratin, provitamin B5 og shemasmør. Masken inneholder også det såkalte Quat-komplekset, som er markedsført som et virkestoff som styrker hårskaftet fra innsiden.

Når det kommer til påføringen er den veldig enkel. Bare kladd en dose Keune Care Keratin Smooth mask i håret ditt etter sjamponeringen, la den virke i 2 minutter og skyll ut.

6. Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque

For en stund siden hadde jeg gleden av å begynne å bruke Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque. Selv om det var lenge siden, husker jeg at jeg ble positivt overrasket over effekten produktet hadde på håret mitt.

Og heldigvis gav den meg resultatene den lovet, for jeg brukte de siste sparepengene mine på den!

Masken er forferdelig dyr, og det er et faktum man ikke kan motsi. Produktet selges også i alt for liten størrelse.

Uansett kan jeg absolutt anbefale denne hårmasken om prisen ikke er for stiv for deg, fordi dette er et av de få maskene som inneholder kaviarekstrakt. Den har foryngende effekt, motvirker for tidlig aldring av håret og leverer fuktighet. Naturligvis er andre ingredienser også tilsatt, som for eksempel et stoff som motvirker at hårfargen blekner.

For meg er Alterna Caviar hair mask rett og slett et luksuriøst hårpleieprodukt for de som trenger litt mer enn de fleste.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares