Reparer med Keratin! Anmeldelse av Nanoil Keratin Hair Mask

Hei!

Jeg vet at du er spent på nyheter om nye skjønnhetsprodukter. Og denne interessen du har vokser seg bare større og større når disse lanseringene er ment å forbedre håret, og derfor finnes denne hårpleieproduktanmeldelsen! Keratinbehandling i hårmaskeformat av Nanoil er en virkelig vinner innen hårpleie. Salongeffekt er nå tilgjengelig hjemmefra. Det er veldig enkelt å bruke denne masken, ingen kompliserte instruksjoner må følges. Men hva er fordelene ved å behandle håret med keratin? Jeg skal forklare alt om et øyeblikk.

Hvordan hjelper keratin håret ditt? Hvorfor er det så viktig?

Keratin er et vakkert navn… Når jeg var barn og moren min snakket med vennene sine om keratin, forestilte jeg meg at de snakket om en av venninnene sine, en varsom og skjør kvinne med nydelig hår og fløyelsmyk kjole. Bare se: keratin, Eilin, Pauline, Jasmine… Det var slik jeg forsto det før. Naturligvis vet jeg nå om dagen at keratin ikke er mer enn… vårt eget hår! Greit nok at det er en drastisk overforenkling, men 80% av håret vårt er laget av dette proteinet. Om hårskaftet mangler keratin, endrer det utseende. Og denne endringen er ikke positiv.

Dette er det som skjer med håret ditt når det mangler keratin. Håret:

 • blir svakere
 • mister vann
 • skades lettere
 • blir lett å brekke
 • blir matt
 • ser stygt ut

Dette er måten keratin påvirker håret ditt på. Keratin:

 • reparerer alle skader på håret
 • fyller inn mikroriftene som dukker opp på hårstråets overflate
 • forbedrer utseendet på håret
 • gjør håret sterkere
 • forsterker glans
 • gir mer volum til hårskaftet
 • gir beskyttelse

Imponerende, er det ikke?

Lenge leve keratin!

Om det brukes riktig, kan keratin forbedre håret på bemerkelsesverdige måter. Hah, den bare totalrenoverer håret. Det finnes intet annet stoff som kan «ommøblere» hårstråene våre så effektivt som keratin gjør. For å være helt ærlig tok det meg flere måneder å finne en god hårmaske med keratin. Jeg liker ikke ampuller eller hårmasker som må sitte i håret i mange timer med tungt håndkle over… Jeg bare hater det. Foliehatter og lyden de lager gir meg gåsehud. De lager så mye støy at jeg ikke engang kan høre musikken. Jeg foretrekker definitivt mer effektiv hårbehandling som ikke tvinger meg til å utføre merkelige ritualer. Og det er derfor jeg er glad for å kunne bruke Nanoils’ hårmaske med keratin. Bruksanvisningene er så enkle: påfør på fuktig hår og skyll av etter 10 minutter. Det er det hele. Jeg liker!

Resultater ved bruk av Nanoil Keratin Hair Mask

La håret få kjenne på Nanoil Keratin Hair Mask en gang, så vil du merke forskjellen. Jeg tror det er lurt å beskrive kort hvordan håret mitt så ut før jeg begynte å behandle det med denne keratinhårmasken laget av Nanoil. Forferdelig tror jeg er det perfekte adjektivet å bruke her. Håret mitt var tørt, jeg klarte ikke å style det. Skadet og glansløst. Og kjære vene var det lett å brekke hårstråene tvert av! Men det var min feil, for jeg eksperimenterte med farging og til og med bleking. Og jeg gjorde det hjemmefra, uten profesjonell hjelp.

Ok, men nå går vi tilbake til Nanoil Keratin Hair Mask. Første gang jeg brukte den så jeg 3 ting:

 • Håret mitt ble mykt og skinnende.
 • Jeg merket at håret ble mer håndterbart.
 • Hårstråene virket fuktigere.

Jeg ble så lamslått at jeg bestemte meg for å bruke Nanoil Keratin Hair Mask igjen 3 dager senere, for å hjelpe hårstråene med å gjenopprettes raskere. Det var et smart valg, for etter et par slike behandlingsrunder hver 3-4 dag ble håret helt friskt igjen. Jeg ser at det er mykt, som er lett å legge merke til når man tar på håret. I tillegg er det ikke lett å brekke eller tørt å ta på lenger. Tro meg eller ei, men jeg forventet ikke å få så gode resultater med hjemmebehandlinger. Likevel skjedde det! 🙂

Jeg kan virkelig anbefale denne hårmasken med keratin for alle. Selv om håret ditt er sunt, skader det ikke å eksponere det for keratin en gang iblant. Derfor bør du besøke www.nanoil.no og legge Nanoil Keratin Hair Mask til handlekurven din. Jeg snakker ærlig nå: du vil ikke bli skuffet! Og åpenbart må du ikke glemme å fortelle meg om hvilke resultater du oppnår med Nanoil Keratin Hair Mask – bruk kommentarseksjonen nedenfor 😉 Sender varme klemmer!

Stikkord: , , , , , ,

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares