Hvilken Varmebeskyttende Spray Anbefaler Jeg? Sjekk ut Oppsummeringen med Favorittene mine!

Hvor ofte bruker du et varmestylingsredskap eller en hårføner? Flattjern, varmeruller, krølltanger… Alle disse hjelper deg å oppnå drømmefrisyren, men overforbruk fører ofte til totalødelagt hår. De tapper håret for vann, som gjør det veldig tørt. Hvordan sikrer vi håret mot varme da? Jeg bruker en brilliant løsning – en varmebeskyttende spray – hver gang jeg strekker meg etter hårføneren min. Se hva slike produkter kan få til og hvilken av dem som er verdt å prøve ut!

Varmebeskyttende sprayer. Hvilken er best?

nanoil VARMEBESKYTTENDE SPRAY

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Her er favoritten min, en perfekt effektiv varmebeskyttende spray som aldri skuffer. I tillegg til å skape et superbeskyttende lag mot varmen har den en pleiende effekt som gjør håret mykt og glansfylt i mange timer. Den holder frisyren min perfekt hele dagen. Jeg elsker at den har så mange næringsstoffer tilsatt i formuleringen: denne temperatursprayen er beriket med silkeproteiner som nærer, glatter ut og forskjønner håret, som forebygger mot splitte tupper og statiske babyhår, som er lett å se på håret mitt. Her er tipset mitt til deg: Nanoil Heat Protectant Spray har en fantastisk glansøkende effekt som jeg bruker selv midt på dagen, ikke bare før hårføningen. Jeg elsker hvor mykt og glatt håret mitt blir etter bruk av dette produktet. Jeg regner med det er den eneste temperaturbeskyttende sprayen som imponerer meg så mye. Bonus: Fantastisk duft og enda bedre pris! <3 

Produkt nettside: www.nanoil.no

OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

Vet du om produktene fra OUAI? De er ganske fancy produkter, så jeg regnet med å oppnå fantastiske resultater. Jeg følte meg ikke skuffet! Bortsett fra å beskytte håret brilliant mot varmeskader fungerer den som en bra settingspray. Den holdt håret mitt i perfekt stand i mange timer. Ouai Heat Protection Spray er designet for tynt, svakt hår som trenger kraftig beskyttelse mot varme. Så synd at produktet koster så mye og ikke varer særlig lenge. Ikke et økonomisk alternativ, med andre ord.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE

Det var et langt navn eller hva? Den «usynlige» oljen er ganske effektiv på å beskytte håret om sommeren. Om du er ute etter noe som kan sikre håret ditt mot UV-stråling er Bumble and Bumble Oil sikker på å kunne sørge for at solen ikke skader håret ditt. Dette produktet kombinerer seks forskjellige lettvektige oljer. Den fungerer bra for å nære og øke glansnivåene men bør brukes sparsomt fordi effekten av flatt og fett hår er lett å ende opp med. Den koster en del men beskytter bra.

KERASTASE GENESIS DEFENSE THERMIQUE

Genesis Defense Thermique er mer en slags styrkende leave-in balsam heller enn en typisk varmebeskytter, men mange bloggere forteller om den antivarmebeskyttende effekten den har, så jeg prøvde den også. Vet du hva? Dette produktet fungerer ganske bra. Det er lettvektig og tynger ikke ned håret, men jeg luktet en del alkohol mens jeg påførte det. Genesis Defense Thermique varer lenge, men prisen er ikke særlig motiverende. Jeg inkluderte den i oppsummeringen min fordi den er populær, men den ga meg ikke fantastisk mykt hår slik som produktene fra Nanoil eller OUAI.

MOROCCANIL COLOR COMPLETE SPRAY

Dette er en leave-in pleiende spray som er ment for å nære og tilføre fuktighet til hårstråene. Jeg ble fristet til å prøve den ut fordi den er laget for å forbedre hårfargen og holde den mer strålende. Leverer den varmebeskyttelse derimot? Den er ikke særlig kraftig, men den sikrer likevel mot varme på grunn av oljene som er tilsatt i formuleringen. Den beskytter også litt mot høye temperaturer. Produktet inneholder arganolje, solsikkeolje og ricinusolje blant andre. For å være ærlig syns jeg ingredienslisten er for lang. Likevel kan jeg være enig i at denne sprayen får håret til å se bedre ut.

Beskytter du håret ditt mot varme? Hvis ja, hva bruker du? Del favorittene dine er du snill! 🙂

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares