Kull fra Japan eller Bamboo-Sei Intense av Yoskine

Man hadde peel-off ansiktsmasker av kull og kullsåpe for å rense huden for giftstoffer. Man hadde også svart tannkrem som bleker tennene perfekt. Svart peeling laget av vulkansk lava brøt salgsrekorder, spesielt blant folk som aktivt driver med sport, fordi de ikke bare fjerner giftstoffer, men også gir ro og avslapning til musklene.

Kosmetikkselskapene bestemte seg for å følge strømmen og slippe kullkremer for ansiktet.

Disse forventes å rense huden dypt for giftstoffer og er beregnet på innbyggere i alle store byer og storbyer hvor smog og forurensning er et alvorlig problem.

Yoskine introduserte 3 hudpleieprodukter som skal rense huden, stramme opp vide porer på overflaten og mest av alt glatte ut rynker. Du kan velge blant 3 produkter:

  1. DAY & NIGHT CREAM BLACK WRINKLE REDUCER WITH BAMBOO CHARCOAL
  2. BLACK EXFOLIATING MASK WITH BAMBOO CHARCOAL
  3. BLACK PERFECTING SERUM WITH BAMBOO CHARCOAL

I de siste to ukene har jeg brukt Day & Night Cream Black. Det er et enestående produkt for voksen hud, som til tross for sin alder er litt kresen: fet og blank i T-sonen.

Black Wrinkle Reducer fra Yoskine fristet meg for det meste med å være en universell krem som passer til å brukes om dagen som sminkebase og om kvelden etter sminkefjerning. Denne kremen er ikke svart som kull eller de svarte koreanske ansiktsmaskene som er så kjent for deg. Kremen har tinnfarge og er ikke fet. Formelen er en slags gelé som er delikat og perfekt for sommeren (kullkrem absorberes flott).

Jeg kjøpte den fordi jeg var interessert i de aktive stoffene som Black cream fra Yoskine inneholder: naturlig kull av bambus, som mattgjør huden perfekt, argansyre fra polypore og ekstrakt av svarte teblader. Videre inneholder Yoskine et løftende kompleks som flater ut rynker og øker kollagenproduksjonen i huden.

To uker er ikke nok til å snakke om spektakulære resultater, men på grunn av at kremen påføres to ganger for dagen kan jeg fortelle dere om utglattingen og fuktigheten huden min har fått som gjør den fast og myk. Hudens porer er også strammet opp. Jeg er svært fornøyd med den svarte kremen fra Yoskine — den er perfekt for varme sommerdager, alt på grunn av dens lette gelékonsistens.

Bamboo charcoal oppmuntret meg til den grad at jeg har tenkt å kjøpe hele settet sammen med peelingmasken. Jeg venter til kolleksjonen komplementeres med et øyeserum av kull.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares