L’Oreal Elvive Clay Shampoo Test

Hei jenter!

I dag omtaler jeg den siste sjampoen fra L’Oreal. Jeg tipper de fleste av dere fikk med dere produktet mens dere kjøpte kosmetikk. Sjampoen er iøynefallende takket være den vakre asurblå og mintfargede flasken.

Sjampoen tilhører den nye L’Oreal Elvive Clay-serien. Bortsett fra de fire hårproduktene ble det lansert ansiktsmasker av leire. Jeg håper å teste dem i nærmeste fremtid (og dele inntrykkene mine med dere!).

Jeg ble fristet til å kjøpe sjampoen av to grunner. Den inneholder kosmetisk leire og er designet for min hårtype – fete røtter og tørre tupper. Produktet er rikt på tre leirer som har ett mål – rense både hår og hodebunn grundig, løfte røttene og gi 72h volum. Sjampoen er ment å øke glans og gi fuktighet til hårtuppene uten å tynge ned.

Det er teorien og løftene. Hva med virkeligheten?

Synd at… den ikke er så himmelsk.

For å være ærlig har ikke håret mitt sett så ille ut på lenge. Jeg vet ikke om det er på grunn av leiren eller blandingen av leire og konserveringsmidler. Det er en ting jeg vet sikkert – jeg gjorde håret mitt miserabelt. I stedet for fuktighet fikk jeg matt hår jeg ikke kunne style på grunn av at det var ekstremt stivt. Å få ut floker var vanskelig. Etter å ha fønet håret var det statisk og hadde noen rare rester (leire?).

Det var første og siste gang jeg brukte sjampoen fra L’Oreal. Det må ha vært svart magi… Jeg er redd for å ta den i håret igjen. Kanskje sjampoen ikke er bra for fint hår og rett og slett tynger det ned. Jeg håper ansiktsmaskene av leire gir bedre resultater 🙂

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares