Min (og kanskje din) huds tre fiender!

Du må kjenne til disse produktene. I går lovet jeg meg selv at jeg skulle skrive om dem. Jeg mener ikke skjønnhetsprodukter som vanligvis beskrives på bloggen. I dag tar vi en kikk på kostholdet vårt og dets store påvirkning på tilstanden og utseendet til huden.

Møt tre hudfiender du må være oppmerksom på i kostholdet ditt. Sunnheten og skjønnheten til huden er avhengig av det. Oppdag produkter jeg har gitt opp. Huden min viste tegn til at den ikke likte dem.

KAFFE

Mitt tøffe forhold til kaffen endte med brudd. Som ung jente pleide jeg å hate den. Så forelsket jeg meg i latten fra en kafé i nærheten. Nå er jeg på ‘kafferehab’. DIY kaffeskrubb er yndlingsproduktet mitt, men effekten av å drikke kaffe er ikke like enestående. Etter en kopp med sterk kaffe så huden min ut som den gjør etter en søvnløs natt; rødhet og mørke ringer under øynene. Jeg råder deg til å erstatte kaffen med grønn te som også er stimulerende.

FETT

Jeg vet jeg ikke ser slik ut, men jeg elsker fet mat. Dessverre er det en sterk forbindelse mellom uren hud og mengden og typene fett vi spiser. Stekt mat, salte snacks – selv mine elskede chips – har en dårlig innflytelse på huden. Flere hudormer dukker opp og huden er fet. Jeg velger damping.

MELKEPRODUKTER

De som er allergiske mot melkeprodukter liker tanken på å gi det opp. selv om jeg tolererer melkeprodukter, spiser jeg ikke mye av dem fordi de skader huden min. Kostholdet mitt må være sunt på grunn av huden min. Hva pleide å skje med huden min etter å ha spist melkeprodukter? Irritasjoner og akneutbrudd i hele ansiktet – hver gang jeg spiste et smørbrød med smør og cottage cheese.

Gjør disse produktene at huden din også lider?

Kanskje er det noe annet som huden din hater?

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares