Min sminke-ønskeliste. Produkter jeg må ha i sommer

Hallo alle sammen!

Sommeren er den perfekte tiden å lage en kosmetikkønskeliste på. Jeg inkluderte produkter som hjelper meg å overleve hete, solfylte dager og lage perfekt sminke. Noen av dem vil jeg bare prøve. Sjekk den ut!

#1 Clarena Snake Filler

Produktet inneholder slangegift, som med hell erstatter botox og andre oppstrammende stoffer. Tilsynelatende blir huden stram og glatt rett etter påføring. Er det sant? Jeg håper å finne ut snart. Clarena Snake Filler kommer til å være det første produktet fra denne serien. Produktet inneholder også peptider som gir fuktighet, regenererer og forynger ansiktshuden.

#2 Inglot Brow Gel 

Den styler øyenbrynene, gjør sminken vakrere og fremhever ansiktet. Jeg skulle teste Inglot Brow Gel for lenge siden, men det var noe annet som fanget oppmerksomheten min da. Hvordan virker dette produktet? Det grer, arrangerer og fikserer alle hårene i buen. I følge beskrivelsen på produsentens nettside kan geléen brukes i all fargekosmetikk. Formelen er vann- og svettefast. Plassert direkte på øyenbrynene fremhever den deres naturlige farge.

#3 Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing Cream

Kremen fra Kiehl’s inneholder naturlige ingredienser: Manukahonning og rød ginseng. Takket være dette får huden lindring, og beskyttes mot skadelige ytre faktorer, den får fuktighet og næring. Dessuten er produktet ideelt for folk med sensitiv hud (som min). Hvis du også vi skjemme deg bort med dette produktet, må du spare opp litt mer penger – Kiehl’s-kremen er ikke billig.

#4 Make Up Revolution Make-up Brush

Selv om den minner om en skobørste er dette mitt must innen kosmetikk. I følge mange jenter fordeler den foundation svært godt, irriterer ikke huden og er lett å rense. Kosten har myk bust, et komfortabelt håndtak, og merket tilbyr en rekke størrelser som passer øyeområdet, munnvikene og nesen. Jeg kan ikke vente på å prøve Make Up Revolution-kosten!

#5 Estee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup

Dette ekstremt smarte produktet må være i sminkebagen min. Det har en innebygget svamp som er dynket i foundation. Du trenger ingen kost eller svamp for å påføre den; du skitner heller ikke til fingrene. I produsentens beskrivelse leser vi at foundationen vil gjøre at huden blir glatt og full av glød, og misfarging og rynker forsvinner. Estee Lauder-produktet er så lite at det lett passer i en veske. Merket tilbyr forskjellige nyanser. Hver av dere finner den perfekte for dere.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares