Mine beste ansiktsserum? Biotherm, Blue Therapy, Serum-In-Oil. Omtale

Det tok meg en evighet å lete etter et godt ansiktsserum.

Til tross for slik det virker, er det ingen enkel oppgave.

Mange produkter med konsentrert sammensetning og intensiv virkning kan trigge allergiske reaksjoner og irritere huden. Min vei mot å finne dette ene, perfekte produktet var lang. I løpet av en slik ‘tur’ opplevde jeg mange ubehagelige overraskelser som tilstoppede porer, serum som i stedet for å bli absorbert ‘rullet’, og mange andre merkelige situasjoner jeg helst ville vært foruten… Jeg var i ferd med å miste håp om å finne et effektivt foryngende produkt til skjønnhetspleieren min rådet meg til å lete etter et produkt som inneholder essensielle fettsyrer i omega-gruppene.

Slik fant jeg Biotherm, Serum-In-Oil fra serien Blue Therapy.

Jeg ble fristet ikke bare av oljene i sammensetningen, men også på grunn av algeinnholdet, som er kjent for å ha intenst regenererende og foryngende egenskaper. Videre inneholder Biotherm ansiktsolje også sjøsukker, som sørger for å gi fuktighet og elastisitet til huden.

Serumets oppgave er å regenerere, forynge og fjerne rynker ved å balansere hudens pH-nivå. Den passer til å påføres om kvelden – takket være dette har serumet passelig mye tid til å bli helt absorbert.

Jeg har kombinasjonshud, og for å være ærlig var jeg redd for at oljene ville tynge ned huden min og gi den inattraktiv glans. Heldigvis skjedde ikke noe slikt. Om natten trekker oljen inn i huden, og om morgenen får jeg alltid bekreftet at huden min ser glatt, uthvilt og glødende ut.

Det er lett å merke forskjellen i ansiktet mitt bare etter første bruk av Serum-In-Oil. Huden min har fått en fin nyanse og ser uthvilt ut. Dag etter dag får den mer elastisitet, og etter to uker merket jeg at rynkene var mindre synlige; huden rundt øynene har blitt glatt. Jeg var så fornøyd med hvordan serumet virket at jeg kjøpte den andre flasken så fort jeg brukte opp den første. Jeg komplementerer også ansiktspleien min med øyekremer samt dag- og nattkremer som er del av serien Blue Therapy.

Om vinteren, når ansiktshuden har en tendens til å bli tørr og irritert, blander jeg en dråpe av serumet i foundationen min. Takket være dette gir jeg ansiktshuden min ytterligere beskyttelse. Biotherm Serum-In-Oil gjør også at huden ser glødende og sunn ut.

Jeg anbefaler sterkt produktet til alle som ser etter et effektivt og intenst foryngende ansiktsserum. Biotherm Serum-In-Oil har en størrelse på 30 ml og er overraskende effektiv. Det tok meg fire og en halv måned å bruke opp hele flasken.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares