Nanolash vippeserum – Min elskede vippegjenoppbygger

Hallo skjønninger <3

Dagens innlegg er svært viktig fordi jeg har følt meg vakrere i det siste. Det er takket være de enestående LANGE VIPPENE jeg har fått, som ikke er på grunn av falske extensions eller pålimte vipper, men mitt enestående Nanolash vippeserum.

Hvis jeg skulle gitt en ‘kosmetisk Oscar’ (Jeg vet at mange jenter faktisk gjør dette på bloggene og vloggene sine), ville Nanolash vunnet i kategorien ‘Vippepleie’ fordi det jeg har gjort mot vippene mine i løpet av en måned er et slags mirakel… eller faktisk kraften til nøye utvalgte stoffer med høy kvalitet som tar intensivt vare på, styrker og øker rask vippevekst.

Jeg fikk vite om Nanolash-serumet ved en tilfeldighet. En dag jeg var på trening møtte jeg en venninne jeg ikke hadde sett på lenge. Det første som slo meg var de ekstremt lange, fine og oppoverbøyde, tykke vippene hennes. Jeg spurte om hun hadde fått vippeextensions, og hun svarte med indignasjon:

‘Nei! Jeg ville aldri skadet vippene mine på den måten. Dette er bare serumet Nanolash. Har du ikke hørt om det? Seriøst?!’

Hm… Nei, jeg har ikke hørt om det. Seriøst. Jeg skulle ønske jeg hadde hørt om produktet tidligere, men likevel, bedre sent enn aldri, ikke sant? For å være ærlig hadde jeg ikke egentlig noen interesse for vippepleie i det hele tatt. Jeg tenkte (eller misledet meg selv til å tro) at en ordentlig sminkefjerningskrem i seg selv ville gi næring til de små hårene rundt øynene mine. OK, så var det noen måneder der vippene mine var i veldig dårlig stand. Jeg merket at i de fleste tilfellene ble vippene mine skadet etter vinteren – frost pluss tørr luft fra kjøleskap… du vet hva jeg snakker om. Jeg hadde ikke egentlig noen store problemer med vippene mine, men den gangen, når jeg oppdaget SÅ VAKRE VIPPER på venninnen min… vel. Det vekket rett og slett den medfødte, kvinnelige eielysten. Jeg vippe også ha slike øyenvipper. Så lange og vakre. Jeg synes at med så lange, vakre vipper ser hele ansiktet mer uthvilt, yngre, pent ut og fullt av liv. Dette må være en slags luksus, det å våkne om morgenen og se bra ut UTEN Å TA PÅ MASKARA.

Jeg bestilte Nanolash på produktets offisielle nettside uten store problemer. Det kom raskt, pakket i en svært fin eske. Jeg må innrømme at produktet ser svært bra ut, svært elegant og til og med eksklusivt, vil jeg si. Det er rett og slett svært nøye designet og ganske søtt – svart, laget av metall, med sølvinskripsjon. Jeg er oppmerksom på innpakningen, for etter min mening vil en produsent som er nøye med innpakningen også verdsette produktet de selger.

Nanolash har en svært presis kost som fortsatt er i god stand etter noen måneders bruk – den mister ikke busten, blir ikke løs og lar deg påføre serumet presist. Det er en applikator som gjør at alt går smidig for seg, og produktet forlater ikke øyelokket rett etter at det er plassert der.

Selve bruken av Nanolash er enkel – en gang for dagen, om kvelden (jeg gjør det før jeg legger meg) må du påføre vippeserumet på tørre øyelokk (rett bak vippene). Hvis noen av dere har brukt eyeliner tipper jeg dere vet hva jeg mener.

Dette ultraraske pleieritualet må utføres dag etter dag, og dag etter dag… og du bør ikke slutte. Nå har det blitt en vane å ta på Nanolash. Bare 4 sekunder og jeg er ferdig, god natt 🙂

De første to ukene fortsatte jeg å holde svært nøye øye med vippene mine… jeg var litt besatt. Jeg merket at de ble mørkere men ikke lengre. Senere sluttet jeg å undersøke dem, og så, en gang rundt den fjerde uken, MERKET JEG DETTE: total vippeforlengelse. De var omtrent 3 mm lengre! De fortsatte å vokse og doblet seg til og med i antall. Vippene ble tykkere, sterkere og vakrere. Før dette hadde jeg trodd at uttrykket ‘en vifte av øyenvipper’ var overdrevent. Nå vet jeg at dette bare er en perfekt beskrivelse av det som har skjedd med mine egne vipper <3 <3

Jeg vet, jeg vet… det er litt teit og innbilsk å forelske seg i sine egne vipper… men seriøst, jeg kan ikke slutte å se på speilbildet mitt. Nanolash er et vippeserum jeg helhjertet anbefaler til alle kvinner.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares