New Slow Age fra Vichy. Hvordan virker den på huden min?

Siden det øyeblikket Slow Age-filosofien gikk verden rundt og ble populær, var det bare et spørsmål om tid før den infiltrerte kosmetologien. Jeg er glad for at det skjer, for «slow age» passer perfekt til hvert område av livet og får oss til å roe ned, nyte øyeblikket og det som er her og nå. Slow age møter den hastende og stressfylte livsstilen, forhindrer deg fra å spise junkfood og fra tankeløs hud- og hårpleie som bare kan skade deg.

Som en fraksjon av «the slow life» fødtes sakte aldring — domenet som fokuserer på bevisst pleie som tillater deg å bevare utseendet til ungdommelig hud på en naturlig, trygg og ikke-invaderende måte, bremser aldringsprosessene samtidig som du skjermer deg mot giftstoffer, forurensning og generelt alle de negative atmosfæriske faktorene. Du må vite at aldringsprosessene til huden avhenger 20% av genene, men 80% på eksterne faktorer som solstråling, giftstoffer, stress, følelser og livsstil.

In order for your skin to function accordingly to the slow life philosophy, it is important — besides the healthy lifestyle — to reach for conscious care.
It is easy, really, because Vichy just released Slow Age that holds serum, eye cream and cream in a jar that inhibits ageing processes.

For en måned siden kjøpte jeg Vichy Slow Age. Krukkeversjonen (min) er beregnet på tørr hud. Flaskeversjonen er Slow Age Serum og ble skapt for normal og kombinasjonshud.

Min krem har det beste filteret (SPF 30) og litt tykkere konsistens enn serumet, men absorberes flott, etterlater seg ikke noe fettlag på huden, og gir samtidig fuktighet. Det er ingen grovhet eller ubehagelig stramhet i huden i løpet av dagen. Vichy Slow Age beskytter og styrker huden. Takket være dette er det ingen hudirritasjoner eller solbrenthet, men huden blir tonet og glødende. Etter en måneds bruk ser jeg en stor forskjell i tilstanden til huden min. Kremen har vakker duft, er effektiv, uten parabener, hypoallergenisk, og passer til og med for “supersensitiv” hud. Denne kremen kan brukes som sminkebase fordi den gjør huden glødende og sunnere. Jeg anbefaler den for alle som følger slow life-filosofien og de som bryr seg om huden og bor i en by med all eksosen og giftstoffene.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares