Nytt middel mot rynker! Astaxanthin. Vil det være effektivt?

Hei jenter!

Det er mye som skjer i hudpleieverdenen når det gjelder antialdring. Kremer, ansiktsløft, botox, ansiktsyoga og mange andre merkelige ting er hete på skjønnhetsblogger. Astaxanthin er en av disse. Hva er det?

Astaxanthin – Ungdomseliksiren

Det er et rødt pigment som produseres av sjøorganismer – alger, akvatisk sopp og bakterier. Disse smådyrene er mat for laks med sin karakteristiske lyserosa farge. Astaxanthin kan spises med sjømat og fisk eller som kosttilskudd. Hva er egenskapene?

Hvilke fordeler har astaxanthin for huden?

Etter hvert som tiden går, synker nivået av kollagen. Rynker og pigmentflekker dukker opp samtidig som huden blir slapp og mister tettheten. Spiser du ofte astaxanthin, blir ikke hudens aldring like intens. Huden får tilbake fastheten, fuktigheten og glattheten. Det røde pigmentet reduserer også konsentrasjonen av melanin (et høyt nivå av dette gir flekker som dukker opp på grunn av alder eller solig. Astaxanthin lindrer hovne øyne og mørke ringer under øynene. Den lindrer irritasjon, hjelper å behandle akne og kontrollerer talgkjertlene.

Hvilke vitaminer er verdt å inkludere i astaxanthin-behandlingen?

Vitamin A, C og E vil forbedre utseendet og tilstanden til huden. Vitamin A forbedrer for eksempel reparasjon av epidermis, gjør at døde hudceller eksfolieres raskere, lysner pigmentflekker og renser hudporer. Spis gulrøtter, spinat og rød paprika for å få glatt og ren ansiktshud. Vitamin C stimulerer produksjonen av kollagen, glatter ut rynker og forsinker aldringen av huden. Du finner denne i solbær, kål, poteter, sitron og blomkål. Vitamin E holder huden ung og med riktig fuktighetsnivå. Spis aprikos, gulrot, grønnkål og persille for å imponere med et ungt og enestående utseende.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares