Organisk bomullsklede for hudeksfoliering – Hot or Not?

Omtalen av et produkt som Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation vil trolig overraske deg. Dette er noe helt nytt blant dusinvis av tekster om peeling, kremer og ansiktsmasker. Tross alt er alt hudpleietilbehør like viktig, ikke sant?

Mykhet, glatthet og perfekt fuktighetsgivning av huden er resultatet av riktig hudpleie. Det er viktig med massasje, peeling, kremer og mange andre behandlinger vi utsetter huden vår for (for eksempel mikrodermabrasjon). Alt gjøres for å se vakker ut og holde seg unna problemer med påføring av sminke. Hvordan ta vare på ansiktshuden på en rask og effektiv måte?

Nylig har dette falt i hendene på meg:
Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation

Jeg vil gjerne fortelle deg noen ord om fordelene og ulempene ved en slik løsning, hvor dette bomullskledet faktisk kommer fra, hvordan man bruker det, og hva vi kan oppnå ved det. Snart kommer jeg til å lage til en typisk produktomtale for dere 🙂

Beskrivelse av produktet:

Organic Muslin Face Cloth med rensende og eksfolierende virkning er laget av organisk bomull med sjelden intertekstur. Det er mykt og svært delikat å ta på, så det fungerer bra for å vaske sensitiv hud eller den delikate huden til barn. Det minner om et klassisk linklede, men Muslin Face Cloth er mer delikat og lett. Det er produsert av mange merker, og disse er Herbfarmacy, Pai Skincare, eller Mel Millis, bare for å nevne noen få.

Hvordan virker det?

Organic Muslin Face Cloth:

  • har eksfolierende egenskaper: fjerner døde epidermisceller;
  • er perfekt til rensing: begrenser tilstopping av porer og utvikling av akne;
  • kan brukes til sminkefjerning: når brukt med passende væske fjerner kledet sminke;
  • gir massasje: forbedrer mikrosirkulasjonen av blod i huden;
  • virker som et kompress: når dynket i flytende ansiktsmaske legger kledet til rette for absorbering av de næringsgivende stoffene.

Hvordan bruke det?

Min personlige prosedyre for å bruke kledet er alltid den samme, fordi det etter min mening er den eneste måten å få mest mulig ut av produktet.

Jeg begynner med å fukte kledet med lunkent vann og legge det på ansiktet mitt – takket være dette åpner hudporene seg. Så påfører jeg en olje, lotion eller rensegelé i ansiktet. Igjen bruker jeg Organic Muslin Face Cloth til å fordele produktet over hele ansiktet mitt (jeg påfører det i sirkelbevegelser). Takket være dette vasker jeg ansiktet, eksfolierer døde epidermisceller, og gir ansiktet en delikat massasje – alt på en gang. Jeg fjerner restene av fargekosmetikk og så skyller jeg det ut av kledet ved å bruke kaldt vann. Til slutt bruker jeg kledet som et kjølende kompress jeg tar i ansiktet for å friske det opp og få hudporene til å trekke seg sammen.

Fordeler ved Organic Muslin Face Cloth:

  • det er mer delikat enn peeling og andre hudeksfolierende prosedyrer;
  • du kan tilpasse graden av eksfoliering ved å presse kledet litt hardere mot ansiktet;
  • kan brukes til andre prosedyrer, ikke bare å eksfoliere;
  • etter bruk blir huden ren, glatt og svært smidig.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares