Øyeserum vs øyenkrem – hvilken er best?

Hallo, mine kjære.

Jeg vet at de fleste av dere ikke bryr dere med hudpleie rundt øynene, selv om mange av dere kanskje nå føler dere bekymret — fra du blir 25 år bør du “ta en nærmere titt” og dykke med i temaet litt mer, fordi rundt denne tiden begynner kollagenfibrene å tape seg. Resultatet? De første smilerynkene, mørke ringer og poser under øynene, generell svekkelse av hudtilstanden. Riktig hudpleie kan gjøre at du eldes saktere, og nøkkelen til dette er valg av riktig krem eller serum.

Nettopp. De fleste kvinner tenker aldri over forskjellen mellom øyenkrem og serum. Er det bedre å kjøpe en krem eller serum for øyeområdet? Hvordan virker disse to?

Svaret er enkelt: et serum er mer effektivt fordi det inneholder flere svært konsentrerte komponenter som når de dypere hudlagene (øyeserum inneholder mindre partikler, og er i stand til bedre å trenge inn i huden og konsentrere seg om å forbedre det eksterne hudlaget). Øyekrem er et kosmetikk som virker på overflaten og forbedrer utseendet, elastisiteten og den generelle tilstanden. Den perfekte løsningen er å kombinere begge — på denne måten kan du påvirke alle hudlagene og gi den ikke bare regenerering, men også beskyttelse for de ytre lagene.

Mange kvinner bestemmer seg for øyeserum for morgenens hudpleie, fordi det er lettere og absorberes bedre, slik at det ikke er noe fett, uestetisk lag på ansiktet. Øyenkremen er bedre som hudpleie om kvelden — den er tykk og fyldig og kan påvirke “sovende” og hvilende hud perfekt.

Unge jenter som ikke trenger å bruke øyenkremer med løftende og antirynkeegenskaper kan bruke øyeserum om natten og bruke standard ansiktskrem om morgenen. Det vil være nok for å gi huden riktig pleie. Men hud etter 35 års alder bør behandles med mer forsiktighet, og dette er grunnen til at den beste løsningen er serum og krem samtidig. Først påfører du det lette og raskt absorberte serumet, så den tykkere øyenkremen. En ting er sikkert: serum er en utrolig oppfinnelse som virker der kraften til øyekremen slutter. Jo raskere du begynner å bruke det lette serumet, jo bedre for den delikate huden under øynene.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares