Pålitelig omtale: Brynbehandling med Nanobrow

Jeg har allerede nevnt at jeg fikk Nanobrow brynserum som bursdagsgave. Giveren visste godt at jeg hadde alvorlige motforestillinger mot brynene mine. Jeg syntes tykkelsen var OK, men de hadde flekker hvor jeg bare hadde to tynne hår der ute;) Jeg var ute etter mer volum og mer vekst. Forsøkene mine på å oppnå dettepleide å være … uprofesjonelle (lakserolje – ingen effekt; andre naturlige oljer, brennesle og kjerringrokk – null effekt; naturlige brynpomader, behandlinger, smør, keratinampuller anbefalt av bloggere – ingen resultater). Etter å ha prøvd alle disse rare midlene, konkluderte jeg med at det ikke fantes noe som kunne fikse brynene mine. Konklusjonen viste seg å være feil. Nanobrow ga meg nytt håp. Det er det første serumet som har klart det. Nyt anmeldelsen!

Nanobrow brynserum – beskrivelse, resultater, ingredienser

Nanobrow serum har en fantastisk design, og du ser øyeblikkelig at den er laget av profesjonelle som har tenkt på alle detaljer. Nanobrow har en standardstørrelse som ligner på andre serum (5 ml) og en liten applikator med en myk svamp i tuppen – akkurat som på en lipgloss.

Den brukes på brynryggen. En gang om dagen. Først tok det litt tid, men nå bruker jeg ett raskt strøk som beveger seg fra innerkanten til enden på brynet (mot tinningene).

Produsenten anbefaler å bruke den hver dag i flere uker. Mange jenter skryter av synlig vekst etter bare 4 uker, men vanligvis tar det mellom 6 og 8 uker – lengden på vekstsyklusen. Alt kommer an på hvilken vekstfase brynene dine er i for øyeblikket.

Kort sammendrag av ingrediensene siden dette serumet absolutt har de beste på markedet etter min mening. For eksempel har den et sett med naturlige stoffer av høyeste kvalitet som styrker brynene og gjør dem penere, inkludert soyabønneekstrakt hvor det kryr av proteiner, sukker, saponin og isoflavoner (som utløser produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre), hvetespireekstrakt: uerstattelig brynreparerende balsam, beroligende panthenol, fuktighetsgivende propandiol, ginsengrotekstrakt som bugner av unike stoffer og som lenge har vært kjent for aktive ginsenosider og vitamin A, B1, B2, C. Ginseng er også en ledende ‘vitaminleverandør’. Takket være dette flommer Nanobrow Serum over av kalsium, kobber, fosfor, sink, kalium, jern og magnesium. Strålende!

Nanobrow – resultatene på mine bryn

Brynene mine er ganske sta 😀 så jeg var ikke sikker på om de vokste i det hele tatt. Ingenting pleide å virke. Heldigvis fikk Nanobrow meg til å se forskjellen rundt uke 5 eller 6. Brynene mine ble mørkere og brynslinjen ble fyldigere – jeg så endelig at det vokste ut små hår igjen.

Etter rundt 8 uker har øyenbrynene mine fortsatt en fin mørk nyanse. Dessuten ser jeg fortsatt at nye bryn vokser ut der jeg bare hadde skallede flekker før (som gjorde at kosmetologer brøt sammen da jeg skulle få farget brynene). I tillegg til mørke bryn som er godt rotfestet i folliklene, kan jeg se små lyse (helt nye :D) bryn, og jeg håper de snart blir mørkere. Takket være Nanobrow fikk jeg sjansen til å få tykke fulle feilfrie øyenbryn.

Nanobrow brynserum – pris

Når det gjelder effektiviteten, åpnet jeg min tube Nanobrow for over to måneder siden, og den viser ingen tegn til å ta slutt snart. Jeg trenger ikke å skrape bunnen av flasken for å få litt serum 😀 Jeg tipper at jeg vil kunne fortsette å bruke den samme tuben litt lenger. Den varer veldig lenge og prisen virker grei med tanke på kvaliteten og resultatene.

Hvorfor anbefaler jeg Nanobrow?

Det kan høres ut som en overdrivelse. Nanobrow, du er bare best, bedre enn alle andre … 🙂

Som allerede nevnt fant jeg ikke noe annet produkt som klarte å gjøre brynene mine penere eller i bedre stand. For meg er dette den eneste effektive øyenbrynsbehandlingen, så jeg føler nesten at jeg må anbefale Nanobrow til alle dere som har tynnere bryn. Og til dere som trenger å gi litt næring og styrke til øyenbrynene.

Stikkord: , , ,

Relaterte artikler

Forrige artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares