Realash Up Mascara – Test og min mening

Realash gjør nytte av suksessen til sitt vippeserum. Jeg har ikke prøvd serumet fordi jeg synes de naturlige vippene mine er bra, og jeg ikke trenger å se ut som en drag queen. Den absurde prisen skremte meg også bort, mye penger for liten størrelse. På den andre siden er jeg klar over at mange av dere har brukt Realash-serumet med ganske gode resultater. Derfor ble jeg fristet til å skaffe meg maskaraen fra Realash. Jeg ble fristet av den hygieniske og presise silikonspiralen med tykk bust.

Designet til Realash mascara er ikke imponerende: palstflaske med en farge… som er i nærheten av turkis, asurblå, mint… jeg liker ikke denne typen estetikk når det gjelder skjønnhetsprodukter men ‘ikke sku hunden på hårene’, ikke sant?

Prisen på Realash mascara er ganske rimelig (mye billigere enn serumet). Den inneholder 8 ml. Pigmenteringen er bra – en intens, dyp svart. Spiralen ser bra ut. Etter å ha tatt den ut av flasken, merket jeg ingen klumper. Dessverre blir heller ikke maskaraen værende på spiralen. Jeg vet ikke hvorfor det blir slik, kanskje på grunn av konsistensen som ikke oppfylte forventningene mine. Det tok meg en evighet å dekke vippene, jeg måtte ta på 5 lag med maskara og resultatet var vagt. Jeg mistenkte til og med at jeg kunne ha kjøpt en tom flaske men det var ikke tilfellet. Svært lite av maskaraen blir værende på spiralen… Det virker som om maskaraen er beregnet på noen dverger med svært små vipper 😉

For å oppsummere: Realash UP Mascara går NED etter min mening.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares