Retinol i skjønnhetsrutinen min. Tankene mine om Nanoil Retinol Face Serum

Nanoil topprangert retinolansiktsserum

Nanoil Retinol Face Serum falt ned i fanget mitt for et par dager siden, og jeg tenkte jeg skulle anmelde dette hudpleieproduktet for deg. Det var en kusine av meg som ga det til meg. Hun kjøpte dette retinolserumet til seg selv, og siden har hun har vært så utrolig fornøyd med behandlingen så langt, bestemte hun seg for å gi meg et eksemplar også. Viste det seg at Nanoil Retinol Face Serum var en god gaveide?

Nanoil retinolbasert ansiktsserum

Jeg visste allerede om Nanoil fordi de kosmetiske oljene dette merket produserer er et av mine absolutte favoritter, jeg bruker dem nesten hver dag. Det jeg ikke visste var at Nanoil også tilbyr ansiktsserum – jeg ble superoverrasket når jeg åpnet gaven og så en Nanoilflaske med hvit merkelapp på, og ikke den svarte jeg kjente til fra oljene mine.

Nanoil Retinol Face Serum er ett av seks ulike ansiktsserum som tilbys av dette merket, som jeg anser som en perfekt løsning for jenter som meg som liker effektive behandlinger uten å måtte besøke skjønnhetsbehandlerne for ofte. Men Nanoilserumet kan du oppnå salongresultater fra hjemmet ditt. Dette sparer deg både tid og penger – Jeg liker denne ideen!

For å være ærlig er jeg ikke sikker på om jeg ville kjøpt dette serumet selv, men jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å teste det, fordi nå som jeg vet om det… kommer jeg definitivt til å kjøpe igjen <3

Nanoil anbefalt retinolansiktsserum

Nanoil Retinol Face Serum – formulering & effekter

Det beste med dette produktet er hvor kort ingredienslisten er – det inneholder mindre enn 10 ingredienser som er kombinert på en måte som gir deg best mulig effekt uten å overbelaste huden. Dette er et virkelig brilliant serum for de som har sensitiv hud, fordi det ikke inneholder noe som kan irritere.

Hovedingrediensene i Nanoil Retinol Face Serum er:

  • retinol, eller vitamin A som forynger, eksfolierer og reparerer.
  • Boerhavia Diffusa ekstrakt, som er en veldig kraftig antioksidant.

Bare dette? Ikke BARE DET NEI! På grunn av dette retinolet og de planteutvunnede antioksidantene er Nanoilserumet så utrolig effektivt, og i stand til å gjenopplive og forynge huden din. Det beste er at du bare trenger å påføre Nanoilserumet en gang om dagen ved sengetid, så merker du raskt (etter et par bruk) at huden blir glattere, jevnere og mer motstandsdyktig. Jeg vet hva jeg snakker om, for jeg har behandlet ansiktet mitt med Nanoils retinolserum i 4 uker nå.

Hvem er Nanoils retinolserum laget for?

Du bør ikke nøle om du føler at retinolserumet er noe som kan fungere for huden din. Det er lurt å strekke deg etter produkter beriket med vitamin A om du har:

  • pigmentflekker forårsaket av sollys eller kviser.
  • begynnende tegn til aldring i ansiktet.
  • rynker, barrieretap og hengehud.
  • behov for hjelp med å styrke hudens selvreparerende prosesser.

Utrolig enkel måte å forynge huden på

Det er verdt å legge vekt på at Nanoil Retinol Face Serum er et virkelig behagelig og lettvektig ansiktsserum. Du kan enten bruke håndflatene eller en jade roller for å påføre produktet i ansiktet – Jeg foretrekker den sistnevnte løsningen. Produktet penetrerer raskt inn i huden uten å etterlate et fettete lag. Bortsett fra dette gjør det ikke at huden føles stram eller irritert heller. Det er bare perfekt!

Er det noe du bør være klar over før du prøver ut retinolserumet for første gang? Jeg tenker det eneste du trenger å vite er at retinolbaserte hudpleieprodukter er laget til nattbruk. Jeg ville ikke brukt vitamin A på huden om morgenen fordi næringsstoffet kan øke sensitiviteten din ovenfor sollys. I tillegg utfører huden de selvfornyende prosessene sine om natten, så det er da du bør tilføre retinol.

topprangert retinolansiktsserum Nanoil

Hva mener jeg om Nanoil Retinol Face Serum?

Enkel påføring, fantastiske ingredienser og herlig effekt fortjener virkelig en 10/10 <3 Det finnes ingen annen måte å rangere dette produktet på, for det er aller best. Uansett vil jeg likevel oppmuntre deg til å sjekke ut andres anmeldelser og kommentarer også om du er i tvil. Jeg anbefaler også at du besøker den offisielle Nanoilnettsiden.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares