Jeg testet Better Than Sex av Too Faced! Sjekk ut hva jeg syntes

Hallo mine kjære.

I dag har vi en maskaraomtale — det er en maskara som (tilsynelatende) er en av verdens bestselgere. Jeg snakker om Better Than Sex Too Faced. Jeg lurer på hvorfor den er så populær. Hva er så flott ved den? Utenom det dristige navnet har ikke denne maskaraen noe som indikerer at den er noe spesielt. Kosten er ikke en vakker ting og er absolutt ikke innovativ — mange andre maskaraer har koster med lignende fasong og er ikke like høyt elsket som denne. Videre er ikke kosten som vi liker den, noe som betyr silikon, men syntetisk. Men det udiskutable faktum er at denne maskaraen selges med overraskende (og fullstendig uforståelig for meg) fart. Jeg bestemte meg for å kjøpe den og teste den.

Når det gjelder innpakningen er den faktisk ganske kul. Flasken er laget av metall og har myk, pastellrosa farge. Skriften er inngravert og holdt i samme farge som resten, mens hele greia er slående også på grunn av at maskaraen er matt.

Når det gjelder navnet så ja, den er smart, vågal og pervers, de fleste kvinner kjøpte den definitivt på grunn av det noe suggestive navnet. Uansett virker den ikke for meg. Ikke noe produkt vil noensinne være bedre enn… 🙂 Men ideen bak denne maskaraen og det skandaløse navnet gjør det den skal — den frister deg til å prøve.

På flere nettsider har jeg lest at den er full av kollagen og peptider, så den gir vippene næring og alt. I mellomtiden vil du se når du ser nærmere på sammensetningen at Better Than Sex er en maskara med like mange pleiende ingredienser som kontroversielle. For eksempel hater jeg fibre i maskara. Ingen maskara med fiber vil ha noen god påvirkning på vippene mine — etter litt tid opplever jeg alltid ubehag fordi maskaraen på et vis irriterer øyenene mine og de mikroskopiske fibrene kommer seg under kontaktlinsene, og det er uutholdelig. Better Than Sex inneholder polyesterfiber som bygger opp volum og lengde i hver vippe. Effekten kan være vakker og denne maskaraen vil elskes av alle jenter med korte vipper. Den timeglassformede kosten er det beste man kan bruke når det gjelder en gjennomsnittlig, syntetisk kost — den har i det minste mulighet til å gripe og separere hver vippe. Volum og lengde holdes ved like når man påfører første lag, fordi hvert påfølgende lag (dessverre) får vippene til å klumpe seg og skaper kråketær. Ett lag er nok til full sminke. Better Than Sex er en maskara du må vite hvordan du bruker, og du må være immun mot fibrene den inneholder. Faktum er at når jeg endelig “forsto” hva som var den beste måten på påføre denne maskaraen på, fikk jeg et svært hyggelig resultat med lange og dypt svarte vipper. Gleden varte ikke lenge, siden jeg etter rundt 4 timer følte at øynene ble svært irriterte. Fibrene minnet meg om seg selv. Til tross for at maskaraen ga gode resultater på vippene er den dessverre ikke noe for meg… og den er definitivt IKKE bedre enn sex 🙂

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares