Hvordan virker selvbruningskrem? Mine favoritter blant solprodukter

Jenter liker bronsefarge 😉 De fleste kvinner elsker å ha en solkysset kropp. Men hva skal man gjøre hvis våren og begynnelsen av sommeren er overskyet? En ordentlig selvbruningskrem er mitt forslag her. Men bruk den fornuftig!

Hvordan bruker man en selvbruningskrem? Dette er et av favorittproduktene mine, som jeg bruker på begynnelsen av hver sommer. Faktisk begynner jeg å påføre produktet noen dager før det er tid for korte skjørt og kjoler. Jeg føler meg ukomfortabel med hvite legger og jeg gjetter at dere forstår meg fullstendig.

Hvis du bruker selvbruningskrem, husk:

  • ikke kjøp den billigste, siden det er svært sannsynlig at den gir deg ujevn brunfarge;
  • det er antallet oljestoffer som gjelder, ikke mengden fargegivende stoffer;
  • å eksfoliere døde hudceller før du påfører produktet;
  • fargemettheten avhenger av hvor mye produkt som brukes, og hvor mange ganger det påføres.

Etter min erfaring kan jeg fortelle dere at en selvbruningskrem av høy kvalitet koster litt mer, men denne investeringen betaler seg. Billige selvbruningsprodukter har en tendens til å gi ukledelige flekker uansett hvor hardt vi prøver å fordele produktet jevnt. I tillegg vil trolig billige selvbruningskremer farge huden oransje, noe som gjør at sluttresultatet ser unaturlig og kunstig ut. Tross alt ser vi etter et produkt som hjelper kroppshuden vår å imitere ekte solbrunhet, ikke sant?

De beste selvbruningskremene er (etter min mening):

  • Dove DermaSpa, Summer Revived
  • Fabulous Self Tan Mousse Medium Vita Liberata
  • Saint Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Her kommer tusenkronersspørsmålet. Vet noen hvordan en selvbruningskrem virker?

Jeg kunne laget et quiz, men er redd for at de fleste av dere ikke ville visst svaret. Har du noen gang lurt på hvordan en vanlig selvbruningskrem virker? Hvis den matches til kroppen, vil en selvbruningskrem gjøre jobben så man ikke trenger å kaste bort tid på hvordan det virker. Jeg har hørt at noen tror at en selvbruningskrem er en slags kroppsfarge, slik at du ikke kan bli våt rett etter at du har tatt den på. Tullprat!

En selvbruningskrem er et kosmetisk produkt som gir huden brunfarge takket være et aktivt stoff (DHA) som har en kjemisk reaksjon når det kommer i kontakt med aminosyrene i corneum. Den farger huden rundt 1-2 timer etter påføring. Dette er grunnen til at du ikke bør bli våt, siden produktet delvis kan vaskes av. I tillegg har produktet kanskje ikke hatt nok tid til å bli absorbert slik det skal. Det viktige er at solbrunhetseffekten forsvinner sammen med den naturlige prosessen ved eksfoliering av huden.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares