De kvinneformede flaskene til DOVE balsam – mangfold er vakkert!

Jeg er overrasket over det modige steget Dove tok. Jeg vil dele min mening om merkets siste kampanje, som jeg snublet over ved et uhell da jeg så etter nye kosmetikkprodukter. Jeg er virkelig nysgjerrig på om du blir så overrasket som jeg var. Eller kanskje du allerede har hørt om den nye innpakningen til produktene fra Dove?

Dove viser at mangfold er bedre enn perfeksjon. Virkelig? Kan flaskene som minner om kvinnelige kurver hjelpe oss å akseptere kroppene våre?

Igjen må jeg fremheve at Dove utviste ekstraordinært mot. Det å bryte konvensjonen, velge en annen retning og en kampanje som takler den gjennomgripende idealismen kan gå begge veier – enten kan det slå an hos publikum, eller ikke. OK, la oss bli spesifikke.

DOVE limited edition-produkter

Hva gjør denne kampanjen annerledes enn andre kosmetikkolleksjoner fra Dove? Tross alt har dette merket lært kvinner å godta seg selv i lang tid. Husker du reklamen, faktisk favoritten min så langt, hvor de leide inn naturlig vakre kvinner med alle hudfarger, forskjellige kroppsfasonger, og presenterte dem uten retusjering? Det er en ting som binder kvinnene sammen – skjønnhet. Dette gjør at reklamene til Dove fanger folks oppmerksomhet og, enda en fordel man kan nevne, har pedagogisk verdi.

Denne gangen, for å øke kvinners bevissthet, presenterer Dove en begrenset utgave kroppsbalsam lansert i seks flasker med forskjellig fasong, som minner om seks forskjellige kroppsformer.

Hensikt: vise at mangfold er bedre enn å jage etter uoppnåelig perfeksjon. Dove vil at vi skal begynne å godta oss selv. Det er helt uviktig hvordan vi ser ut på utsiden, om vi assosierer oss med den slanke og høye flasken eller kanskje den fyldige. Alle skjuler det samme – skjønnhet og godhet. Tingen er at det mest verdifulle ved oss ikke finnes på utsiden.

Dove, gratulerer!

Formene, størrelsene og kurvene på flaskene er virkelig søte. Jeg elsker dem! Men jeg forstår ikke alle de negative kommentarene om at Dove fremmer likhet på en begrenset måte, siden alle fargene har bare en farge, og derfor er det ingen likhet når det gjelder hudfarge. Kjære, mangfoldig flaskefasong er bare metaforen som dreier seg om bare ett problem – kroppsfasongen vår, som ofte er årsaken til frustrasjonene våre. Hvis Dove skulle ta opp problemet globalt, måtte merket ha laget flasker som viser de forskjellige landene og trossystemene, noe som er poengløst. Jeg synes Dove tar opp et veldig viktig problem på en skjønn måte og viser oss at det som har noe å si, er skjult på innsiden.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares