Shower Oil Care Oat Extract fra Yves Rocher – Er den verdt pengene?

Jeg vet ikke om du har hatt lignende problemer, men det er typisk at kroppen min ser superutslitt ut så fort vinteren er slutt. Den er dehydrert og grov, mister komfort og trenger definitivt mer næring. Som hvert år løper jeg rundt til forskjellige parfymerier på leting etter delikat, naturlig og definitivt mer effektiv pleie. Noe som vil la meg gjenopprette hudens naturlige tilstand raskt og uten irritasjoner.

Hva har jeg ikke brukt så langt… Gelébabyoljer, kosmetikk fra apoteket, body lotion for eksepsjonelt tørr hud, kokosolje (som jeg absolutt ikke anbefaler siden det griser til alt rundt den), Oliatum Babyemulsjon… men det var alltid noe som ikke helt stemte. For eksempel var duften vanskelig å merke eller av og til for tydelig, noen gang hadde produktet vanskelig for å bli absorbert i huden så jeg måtte bruke lange minutter på å gni og gni produktet… og gni det igjen… og balsamen samlet seg opp og ville ikke trenge inn i huden uansett hva jeg gjorde. Med dette hastverket for glatt hud skitnet jeg til mer enn ett sett sengetøy og måtte si farvel til yndlingspysjamasen min. Jeg tipper det er sant at skjønnhet krever sitt offer.

I det siste har Shower Oil Care Oat Extract fra Yves Rocher kommet i armene på meg. Jeg tenkte at siden det er en dusjgelé ville den ikke skade verken pysjamas eller sengetøy. Jeg luktet den. Den var litt søt, vil jeg si, samtidig som den var frisk og behagelig som en sommerkveld. Denne duften brakte barndomsminnene mine tilbake. Plutselig følte jeg meg avslappet og bestemte meg for å ta produktet med hjem.

Det viste seg at å kjøpe produktet var som å få jackpoten. Oljen lukter ikke bare behagelig, men forsyner også huden med fuktighet. Jeg vil beskrive virkningen som lignende den til de nylig populære dusjbalsamene (de som må klappes inn i huden etter dusjing og skylles ut en stund etterpå). Havreoljen må påføres på samme måten. Så fort den kommer i kontakt med fuktig hud blir konsistensen lett melkeaktig. Yves Rocher Oil må være på huden litt før den skylles ut. Høres enkelt ut. Jeg fulgte veiledningen og ble overrasket over hvor myk huden min ble rett etter første bruk. Kroppen min ble silkeglatt, fuktig og elastisk, men ikke fet. Jeg kunne ta på klærne uten å bekymre meg over om produktet kom til å gi fete flekker som er vanskelige å fjerne.

Jeg ble også sjarmert av sammensetningen til Shower Oil Care Oat Extract fra Yves Rocher siden den inneholder rundt 98% stoffer med naturlig opprinnelse. Verken parabener eller mineraloljer, men en rekke naturlige oljer (solsikke, jojoba, macadamia, sesam) blandet med celle-selvfornyendeoppmuntrende havreekstrakt. Den er strålende!

Det eneste jeg kan klage på er mangelen på dispenser. Den glatte oljen med litt rennende formel ville vært enklere å påføre hvis flasken hadde en pumpe. Men dette gjør ikke de flotte egenskapene til produktet mindre imponerende. Jeg anbefaler dere å prøve Shower Oil Care Oat Extract fra Yves Rocher!

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares