TheBalm Appetit Eyeshadows [Min Omtale]

Typisk amerikansk sminke i pin-upstil dukket opp for salg for flere år siden. Jeg tipper at Marissa Shipman, som grunnla merket TheBalm, ikke hadde noen anelse om hvilke store mengder produktene hennes skulle bli solgt i, eller for hvor mye penger. Men de er verdt det, stol på meg.

Jeg elsker kosmetikk fra TheBalm. Mest av alt for designet, som er forskjellig fra alt annet på kosmetikkmarkedet. Det finnes ingen overdreven eleganse eller synlig minimalisme. Jeg elsker den amerikanske stilen fra 40- og 50-tallet, og alt som har med den å gjøre, og TheBalm-produktene representerer denne trenden perfekt. Derfor er denne kosmetikken så populær; men jeg kjøper dem også på grunn av kvaliteten, varigheten og pigmenteringen. Utenom utseendet gir de flotte resultater!

Mary-Lou Manizer Highlighter fra TheBalm og Bahama Mama Bronzer regjerer i sminkebagen min. I det siste har jeg prøvd å skaffe meg TheBalm Nude ‘tude, men fant ikke noe spesialtilbud. Men jeg klarte å skaffe meg en nyhet til enestående pris og vil gjerne fortelle dere noe om dette.

La meg introdusere:

THEBALM APPETIT Øyenskygger

Dette er en øyenskyggepalett med uvanlige farger og høy pigmentering. Det er øyenskygger alle sminkefans vil elske og må ha. Paletten er enestående, og ni øyenskyggefarger tillater både subtil dagsminke og vakker sminke for kvelder på byen.

The Balm Appetit kan brukes både tørr og våt. Paletten inneholder matte, sateng- og skimrende øyenskygger. Den er bare tilgjengelig i en versjon som har farger fra lysebeige via brunt, grått og selv kobber til intens rød. Når det gjelder farger er dette det jeg liker. Jeg elsker nude sminke med en touch av mørkere farger. Kobberøyenskyggen er for meg flott for å lysne midten av øyelokket, for eksempel for en fest. TheBalm skuffer ikke når det gjelder paletten.

TheBalm Appetit Innpakning

Det er en øyenskyggepalett som virker like godt som den ser ut – flott! Jeg har allerede sagt at jeg elsker kosmetikk fra TheBalm for designet. Dette er ikke noe annerledes. TheBalm Appetit er en øyenskyggepalett i retrostil som matcher pinuptrenden perfekt. Boksen inneholder øyenskygge dekket av et innlegg med inngraverte bokstaver. Hvis du vil prøve den og se selv hvor flott den er, trenger du bare å kjøpe den.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares