Solbrun uten sol? Hvilke solprodukter imiterer naturlig brunfarge?

Hei jenter,

Sommeren er i full gang. Vi gjør vårt beste for å fange alle solstråler, fordi vi vil ha sjokoladebrun hud. Dessverre finnes det en gruppe jenter som ikke kan nyte denne sommeraktiviteten på grunn av sin sensitive hud, allergier eller andre lidelser som gjør at de ikke kan eksponere kroppen for solen. Heldigvis kan de også ha brun hud. Hvordan er det mulig? Det er nok å bruke riktige produkter.

Jeg tipper du ikke engang er klar over den massive mengden solprodukter du kan få tak i nå. Kremer, balsam, solpudder, wipes, og til og med spraytights. Det er rikelig å velge blant. La oss begynne med solpudder, så fra produktet som er kjent for alle jenter. Dette produktet er flott for å farge huden og fullføre sminken. Den gir glans, jevner ut hudtonen og gjør at ansiktet ser solkysset ut. Solpudder kan brukes til å forme ansiktet, kløften, skuldrene og til og med bena.

En lignende oppgave håndteres av BB-krem, pomade, mousse og spray. Konsistensen er lett, og derfor er slike produkter lette å påføre. Men det finnes et problem man må huske på når man bruker dem. Nemlig at alle disse produktene må masseres grundig inn i huden. Det er bare slik du kan unngå flekker og merker på huden din. Et annet viktig punkt er at hvis du er ute etter å få det perfekte resultatet må du bruke peeling før du påfører solproduktet. Takket være dette enestående produktet eliminerer du ujevnheter i huden, blir kvitt døde epidermis-celler og glatter ut hele kroppen.

Dråper, gelé og selvbruningsservietter er ganske interessante produkter. Formelen i dråper og gelé minner om serum. Du kan kombinere det første solproduktet med en fuktighetskrem eller foundatin. Når det gjelder geléen fungerer dette produktet best som sminkebase. Den har lett konsistens, noe som er grunnen til at det verken etterlater seg flekker eller merker. Videre absorberes det raskt, og du kan derfor følge opp med sminke nesten med en gang. Nå noen ord om selvbruningsservietter. Slike skjønnhetsprodukter er flotte å bruke på reise, siden de ikke tar mye plass i kofferten, er lette å påføre og gir fine resultater. Den eneste ulempen ved selvbruningsservietter er at du må vite hvordan du bruker dem, siden de kan gi flekker på bena.

Visste du at huden kan bli solbrun ved hjelp av naturlige stoffer og produkter? Prøv ut soyaolje, eikebark, solsikkeolje, macadamianøttolje, kaffe og te. Selvsagt bør du ikke forvente at disse stoffene gir langvarig og intensiv effekt. Derfor bør du, hvis du er ute etter mørkebrun hudfarge, bruke slike naturprodukter systematisk og gjennom hele sommeren.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares