Revolusjon i sminken min. Lashcode – maskaraomtale

Lashcode - anbefalt maskara

Hallo søtinger!

I dag har jeg en omtale av en ny maskara for dere. Jeg har testet dette produktet i noen uker nå. Jeg ble fristet til å kjøpe Lashcode fordi jeg hadde lett etter noe mer luksuriøst siden dette alltid går hånd i hånd med høy kvalitet. Jeg var også ute etter virkelig langvarig og presis sminke. Min første toppmaskara var Diorshow Iconic Overcurl som virkelig skuffet meg 🙁 Hvordan fungerte maskaraen Lashcode med et sett pleiende stoffer og silikonkost for meg?

Lashcode maskara gjør et virkelig utrolig førsteinntrykk! Jeg forelsket meg i den matte og svært fine tuben. FOr meg minner den om like minimalistiske maskaraen Le Volume De Chanel fordi den også har en enkel og svart innpakning med fint inkorporert logo. Uten noe unødvendig dekorasjon fordi den dypeste virkningen gis av denne matte finishen. Og jeg tipper dette er selve egenskapen som gjør at Lashcode appellerer mer til meg enn Chanel-maskaraen.

Uansett, det viktigste her finnes inne i innpakningen. Lashcode er en kombinasjon av en forskjønnende formel med presis kost. Applikatoren er en silikonkost med helt perfekt størrelse, i hvert fall for meg. Den er verken for liten, så den dekker vippene raskt, eller for stor, så den når selv øyekroken uten problemer. Formelen er fløyelsaktig, den dekker hver vippe jevnt, er klumpefri. Jeg tipper denne effekten skyldes at maskaraen er passe tykk og at silikonkosten separerer vippene fint.

S L Å E N D E !

Her kommer en fun fact! Lashcode er en maskara beriket med pleiende stoffer som gjør at den gir næring og styrke til vippene hele dagen. Produktet utgjør en slags beskyttelse for øyenvippene, og derfor kan vi regne produktet som et 2-i-1-produkt. Hva virker til fordel for vippene? Først og fremst er Lashcode Baicapil som er en blanding av vegetabilske ekstrakter som akselererer vippeveksten – Soyaskuddekstrakt, Hveteskuddekstrakt ogScutellaria Baicalensis-rotekstrakt. Takket være disse ingrediensene kombinert med Vitamin E, Arginin og Pantenol gir Lashcode fuktighet, regenererer, styrker og glatter ut vippene. Den gjør daglig sminke til en rask vei til lange, elastiske, tykke og sterke vipper.

P r i s. Er Lashcode dyr? Jeg synes det er et svært kostnadseffektivt produkt siden jeg vet at det er kvaliteten jeg betaler for. Denne kostnaden er virkelig lav hvis vi tar utløpsdatoen på 6 måneder, de revolusjonerende resultatene og de pleiende egenskapene til maskaraen med i betraktning. Etter min mening er det mye smartere å kjøpe et produkt med førsteklasses ingredienser som gir maksimal holdbarhet heller enn å bruke penger på vanlige maskaraer.

LASHODE – VIPPENE MINE FØR & ETTER

Før jeg kjøpte Lashcode pleide jeg å bruke to maskaraer. En av dem ga vippene mine farge og gjorde dem tykke ved røttene, den andre maskaraen, eller heller kosten, separerte hårene. Øyensminken min var virkelig dagligdags og det var sjelden jeg klarte å oppnå naturlig effekt. Vippene mine var korte og tynne; de trengte profesjonell støtte.

Vippene mine dekket med Lashcode ser perfekte ut, endelig! For meg er det en ekte revolusjon at jeg kan utføre presis og forbløffende sminke på et blunk. Lashcode er en maskara som beviser at en god kost og presis formel er nok til å gjøre vippene separerte, tykkere og forlenget med bare ett lag. Jeg tipper at Lashcode vet hva kvinner trenger og tilbyr det helt enkelt til dem. Er denne maskaraen langvarig? Selv om den ikke er et vannfast produkt holder den seg på vippene hele dagen, selv når det er supervarmt ute. Jeg begynner sakte å merke at maskaraen forbedrer tilstanden til vippene mine, som ser bedre og bedre ut etter sminkefjerning. Færre av vippene mine avslutter livet sitt på en bomullspad og er glansfulle.

Gi Lashcode et forsøk og la meg få vite om sminkerevolusjonen også har fått en vellykket slutt! 😉

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

23 Kommentarer “Revolusjon i sminken min. Lashcode – maskaraomtale”

 1. Kari

  Nå i det siste har maskaraen vært Nr 1 i min personlige liste over TOPP SKJØNNHETSPRODUKTER 🙂

  Svar
 2. Dagmar

  Kanske går prisen hånd i hånd med kvaliteten men jeg har allerede opplevd noen ‘luksusprodukter’ som har floppet. Faktisk har jeg ikke brukt Dior men har brukt Lancome som har skuffet meg dypt. Selv kjedebutikkenes maskaraer var bedre. Jeg kommer til å gi Lashcode et forsøk siden positive meninger om produktet er noe jeg har kommet over i det siste.

  Svar
  • Tove

   Jeg ble også skuffet over lancome. Helt ærlig, prøv Lashcode, jeg tror du kommer til å like den. Den definerer øynene veldig, forlenger vippene og gjør den tykke og holder dem til og med separert. Den er holdbar og lett å fjerne. Jeg er veldig fornøyd med produktet, det er lenge siden jeg har brukt et så bra produkt sist

   Svar
 3. Nina

  Vakkert dyp og matt svartfarge.

  Svar
 4. Søta99

  Jeg prøvde denne maskaraen før jeg fant innlegget ditt 🙂 for meg er den helt super! 10/10 🙂 det er virkelig ingenting å klage over. OK, kanskje prisen er en ulempe siden ikke alle er villige til å bruke så mye penger på maskara. Kosten er sikkert den beste og mest presist dekkende jeg noensinne har brukt. Den perfekte maskaraen! 🙂

  Svar
 5. Erikke

  Applikatoren er flott, den tar tak i selv de korteste vippene som vokser i øyekrokene. Jeg kunne ikke ha forestilt meg å få så lange vipper 🙂 maskaraen er ikke vannfast men holder seg på vippene på en eller annen måte i mange timer.

  Svar
  • Greta

   generelt er silikonkoster best

   Svar
 6. Mina

  det er ingenting eller ingen i hele verden som kunne overbevist meg om at silikonkoster er bedre. Det er noe galt enten med meg eller applikatorene for jeg kan rett og slett ikke bruke dem uten å irritere øynene mine.

  Svar
 7. Karoline

  jeg må innrømme at denne maskaraen faktisk er god men den er ikke noe utenom det vanlige

  Svar
 8. Trine_R

  Den flasser ikke av, øynene forbedres synlig etter andre påføring og effekten er naturlig. Jeg anbefaler denne maskaraen til dere. En av de beste jeg har hatt

  Svar
 9. Lisabet

  Jeg kan skrive under på alle de positive sidene du har skrevet opp om denne maskaraen. Jeg vil bare legge til en til, kanskje ikke så viktig, men Lashcode er enkel å vaske av. Timelang sminkefjerning er det siste jeg føler for å gjøre etter en hel dag. Jeg pleide å ha en maskara som ga fylde til vippene mine og likte effekten veldig, men det var forferdelig å fjerne den!

  Svar
  • Natalie

   Jeg tipper jeg har eksperimentert med nesten alle øyensminkefjernere og naturlige oljer er det som renser øynene mine helt perfekt. Jeg bruker enten mandel- eller avokadoolje

   Svar
   • Haldis

    Det er sant 🙂 Selv den mest vannfaste sminke er lett og rask å fjerne 🙂

    Svar
 10. Magga

  Hvor får jeg tak i den?

  Svar
 11. Gabriela

  Jeg regner det som min siste personlige åpenbaring! Jeg lette etter en maskara som oppfyller alle mine forventninger veeeldig lenge! Med denne applikatoren kan jeg definere de bittesmå vippene som vokser i øyekrokene og på nedre øyelokk uten vanskeligheter 🙂

  Svar
 12. Ella

  Denne maskaraen gir fylde til vippene mine, den krøller og separerer dem. En av favorittene mine.

  Svar
 13. Ronja

  Dette er en maskara jeg kjøpte så fort venninna mi foreslo at jeg skulle skaffe meg en selv. Jeg har rette øyevipper og derfor regnet jeg med at den skulle gjøre dem mer bøyd og tykkere. Kanskje dette er den eneste maskaraen som bøyer vippene så fint! Jeg er ikke sikker på om det er på grunn av kosten eller ingrediensene. Uansett har jeg allerede glemt hvordan jeg bruker en vippetang. lange, tykke og bøyde øyenvipper 😉

  Svar
 14. Gaia P.

  Ganske OK maskara

  Svar
 15. Sylvie

  Jeg er positivt overrasket over denne maskaraen. Jeg synes det går raskt og enkelt å dekke vippene mine med den. Det samme gjelder sminkefjerning. Maskaraen gjør vippene mine lengre og tykkere. Jeg var aldri fan av silikonkoster, jeg pleide å foretrekke de klassiske, men den som følger med Lashcode er veldig bra. Jeg er sikker på at jeg kommer til å kjøpe dette produktet igjen.

  Svar
 16. Rebekka

  Ville sikkert ikke kjøpt denne maskaraen selv på grunn av prisen (den er for dyr for meg) men heldigvis fikk jeg den i gave.

  Svar
 17. Jasmine

  revolusjonerende kost og søt innpakningen. jeg elsker sånn minimalisme

  Svar
 18. Siri

  Jeg skulle ønske den hadde flere garger for det er virkelig en unik maskara

  Svar
  • AdaAda

   ja, jeg ville også gjerne hatt en blå en som varer like lenge som Lashcode og forbedre vippene mine så vakkert!!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares