Lakserolje for vippevekst – bruk, resultater, mening

Det sies at å bruke lakserolje for øyenvippene har noen mørke sider, ikke er så effektivt som noen tror og ikke bør brukes for mye. Hva er sannheten? La meg fortelle deg om lakserolje i skjønnhetspleie.

LAKSEROLJE

Du får kjøpt den på alle apoteker, siden hovedfunksjonen er å behandle mageproblemer (den er et laksativ). Driftige kvinner har sett etter en effektiv hårvekstolje og oppdaget dens pleiende og stimulerende (stimulerer hårsekkene til å arbeide) egenskaper. Nå har hovedbruksområdet for lakserolje blitt glemt. Den kjennes som den billigste og mest effektive hår- og vippevekstoljen. Tross alt er vipper også hår.

KONSISTENS

Hvordan ser oljen ut? Den er fargeløs, duftfri og svært tykk, noe som gjør påføringen i hodebunn og – spesielt – vippene svært vanskelig. Selvsagt kan du tynne den ut og blande den med andre produkter (som flytende parafin og egg) men den er fortsatt problematisk når du begynner ditt eventyr med naturlig pleie. Etter min erfaring, når du påfører lakserolje i vippene, bør du først blande den med mandel- eller jojobaolje, for så å bruke en vasket kost fra din gamle maskara.

HVA KAN DU FORVENTE DEG?

Lakserolje regnes for å være en av de mest effektive oljene for hårvekst. Innen vippepleie brukes den ofte som et billigere, tryggere og mer naturlig substitutt for vippebalsam. Menjeg anbefaler å teste resultatene av Nanolash vippeserum; det pleier og øker veksten mye bedre.Den inneholder også naturlige ingredienser, og det aller viktigste – den er lettere å bruke. Synes du at en vippeforbedrer ikke er noe for deg, bør du i det minste inkludere lakserolje i din daglige vippepleie. Oljen:

  • styrker vippenes hårsekker så færre vipper faller ut;
  • gir effektivt næring og fuktighet, gir glans og elastisitet;
  • bringer slående mørkere nyanse og intensitet;
  • fremmer vippevekst etter to ukers bruk.

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 shares