Nye skjønnhetstrender: Nanoil Castor Oil

100% organisk Nanoil Castor Oil

Hei!

Jeg elsker nye skjønnhetstrender, og dette er ofte grunnen til at jeg ser etter nye produkter å prøve. For en stund siden fikk jeg tak i Nanoil Castor Oil – en lakserolje ulik alle de andre. Hva gjør den unik? Er den verdt å bruke, og hvordan bruker du den?

Nanoil Castor Oil har dominert skjønnhetsmarkedet på internett, den får kun positive anmeldelser, så det sier seg selv at jeg endelig måtte skaffe meg det! Dette er den meste populære oljen for tiden, og dette er fordi den garanterer den beste kvalititeten. Den inneholder ingen parabener eller skadelige ingredienser, så vi kan være sikre på at den er trygg.

Hvorfor det den beste? Det er et naturlig, uraffinert organisk produkt, kaldspresset av bønner fra kristpalmen. Det er sånn den beholder de mest verdifulle egenskapene for å gi de diverse skjønnhetseffektene. I tillegg selges den i flasker av ravfarget glass for å sikre at de viktigste ingrediensene er beskyttet. Flasken er på 50 mL, noe som gjorde meg veldig glad, siden det som regel selges i små flasker på 30 mL. Jeg vet allerede at denne oljen vil vare meg lenge.

Uraffinert lakserolje

Den beste kvaliteten og en rimelig pris

I dette tilfellet går garantien om topp-kvalitet hånd i hånd med en rimelig prislapp. Det er virkelig verdt investeringen, selv om det uansett ikke koster en formue. Det er et multifunksjonelt produkt som med stor suksess kan erstatte mange andre skjønnhetsprodukter, så du kommer uansett til å spare penger. Jeg bestilte det fra www.nanoil.pl og det ble levert neste dag.

Den er sammensatt av fettsyrer, inkudert ricinolsyre, som du ikke finner i noen annen olje. Den inneholder også oljesyre og linolsyre, flavonoider og isoprenoider, som er essensielle for hudpleie. Den er også rik på vitaminer A og E, mineraler og andre omegasyrer. Det gjør det til et uerstattelig produkt som kan brukes på diverse måter. Den er universell og perfekt for alle, siden den ikke forårsaker allergiske reaksjoner og har en lett formel.

Fordeler ved bruk av lakserolje

  • har antibakterielle og soppdrepende egenskaper,
  • øker hårvekst, øyenbryn og vipper,
  • gjør hår og vipper litt mørkere,
  • beskytter huden mot skader,
  • jevner ut, mykgjør og gir en økt naturlig glød,
  • har rensende egenskaper,
  • regenererer og styrker skjøre og svake negler,
  • næringsgivende og sikrer god hydrering.

Oppdag 5 bruksområder!

Jeg bruker oljen på fem forskjellige måter, som jeg skal beskrive, men du må vite at det finnes mange flere og du kan så å si bruke den akkurat som du selv vil.

1. For å styrke hår

For å styrke hår

Dette er den beste oljen for å olje håret. Hvorfor? Den forhindrer hårtap, gjør at hodebunnen holder seg frisk lengre, styrker og gir skjønnhet. Jeg oljer hodebunnen min regelmessig, og håret blir raskt næret, glansfullt og regenerert. Hårfargen min er absolutt mer intens. Siden ricin ligner på menneskelig keratin, trenger produktet inn i de dypeste hårlagene og regenererer dem dypt, slik at håret ser penere og kraftigere ut enn noen gang.


2. For øyenbryn og vipper

For øyenbryn og vipper

Nanoil regenererer håret og øker veksten, men virker også slik på mindre hår. Ved jevnlig bruk styrkes hårsekkene og håret vil vokse raskere, slik at  øyenbrynene og vippene blir mørkere, lengre og fullere. Jeg kan absolutt anbefale det!


3. For neglene

For neglene

Jeg varmer opp olje og dypper hendene mine i den i noen minutter, så tørker jeg det forsiktig av med et kjøkkenpapir og påfører næringsgivende krem. Jeg har gjentatt denne behandlingen hver dag de siste ukene og neglene mine har blitt sterke og sluttet å splitte og knekke. Dersom neglene dine trenger umiddelbar regenerasjon, er dette noe for deg.


4. For massasje

For massasje

Strekkmerker og appelsinhud har plaget meg mye. Den lette formelen til denne lakseroljen gjør den perfekt for massasje. Det er ikke den samme tykke oljen vi kjenner fra apoteket. Denne er helt annerledes. Jeg tilfører noen dråper duftolje og masserer det på områdene med appelsinhud. Etter noen uker har huden blitt mye jevnere og mykere.


5. For sminkefjerning og OCM

For sminkefjerning og OCM

Jeg vedder på at alle dere allerede har prøvd å rense ansiktet deres med oljer, så jeg bestemte meg for å også prøve det. Oljen vasket bort selv vannfast sminke og huden ble myk og behagelig. Produktet har antibakterielle egenskaper, så det hjalp meg med å bli kvitt imperfeksjoner, og nå er ansiktet mitt plettfritt. Huden min forbedret seg veldig raskt.


Husk at forskjellige oljer kan kombineres, så du kan lage vitaminblandinger og tilføre dem til favorittproduktene dine for økt effekt. Mulighetene er uendelige!

Hvilke oljer fra Nanoil har du allerede prøvd og hvilke er favorittene dine? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares