De 10 beste ingrediensene for å få de beste vippene

Lange øyne- kattunger har alltid vært et tegn på noe lekkert og sjarmerende. Fra vindurene i kosmetikkbutikker solovert for enhver kvinnes øyekast, til modeller på catwalken, luksuriøse lange vipper er et symbol på selvsikker stil. Om du ønsker å ha lengre og sterkere vipper, kan mascara være det beste verktøyet for å skape det perfekte utseendet. Det at vi får stadig bedre formler betyr at det ikke bare er om å gjøre å legge volum, men også å få mer og bedre ernæring til vippene våre.

Her er den fantastiske listen med de 10 beste ingrediensene alle typer mascaraer bør inneholde:

1. Vitamin E

E-vitamin har antimikrobielle egenskaper som kan hjelpe med dette. I tillegg til å fukte og beskytte vippene, hjelper E-vitamin med å gi den naturlige farge og styrke vippene. Det hjelper også å styrke dem og forhindre at de blir falt.

2. Seaweed Extract

Havet tang er et kraftig antioksidant som styrker vippene og forhindrer at de faller ut. Det hjelper også til å forsterke krøller, slik at du får et sunt, hyperb kjæledyr utseende.

3. Organisk Aloe Vera-ekstrakt

Aloe Vera har evnen til å trenge inn i hårsekkene, som er der hvor ansiktshår begynner å vokse. Hvis du bruker Aloe Vera på vippene, vil det fukte dem og få dem til å leke. Det er også anti-inflammatorisk, slik at det hjelper med å bekjempe utbrudd, som kan føre til tørt og skadet hår.

4. Argan Oil

Arganolje er et annet godt alternativ for hårpleie. Det er fylt med gode fettsyrer som styrker vippene og holder dem elastiske. Det hjelper også med å låse inn fuktighet og tilføre glans. Dette gjør det perfekt for å gi en mer definert look til vippene dine.

5. Cera Alba (Bivoks)

Bivoks gir et beskyttende motståndskraft som hjelper for at mascaraen ikke skal renne. Det hjelper også å gi en mer intens farge til vippene dine. Noen formler inneholder også raffinert bivoks som gjør det lettere for mascara å flyte jevnt over vippene.

6. Peptider

Godt kjente peptider hjelper med å fukte, nære og gjenopprette vippene, og øke produksjonen av kollagen som hjelper med regenerering. De styrker cellene til vippene dine og gjør dem sterkere og mer unike. Dette er et must for enhver ønsket look.

7. Glyserin

Glycerin har fuktgivende egenskaper som holder vippene fuktige og tørre. Det hjelper også for å hindre brudd, noe som gjør det til det perfekte valget for å opprettholde friskhet og sving. Det har også den egenskapen å øke hårets elastisitet, det vil si det gjør vippene mer opprettbare.

8. Panthenol

Panthenol er et pro-vitaminn som har evnen til å penetrere håret og låse inn fuktighet. Det er en fantastisk ingrediens, ikke bare for vipper da den styrker hårstråene og gir dem en mer monoidisk, sunn look. Panthenol bidrar også til en mer glansfull finish og øker produksjonen av naturlig talg som hjelper med å holde vippene lange og skinnende.

9. Hydrolyzed Keratin

Keratin er et naturlig protein i håret og huden din. Det hjelper med å fylle på fettsyrer som hjelper til med å styrke hårstråene og forbedre elastisiteten til vippene. Det er en stor hjelper for å skape en mer definert look i vippene dine.

10. Honning

Honning er en annen fantastisk ingrediens. Det har bakteriedrepende egenskaper, samt evnen til å låse inn fuktighet. Det hjelper også med å stimulere veksten av friske, sterke vipper, og er mye elsket for sin fuktgivende, pleiende glans som det gir.

Nå som du vet hvilke ingredienser du skal se etter i mascaraer, er det tid til å handle! When applying mascara, start fra basis og jobb deg opp. One trick å huske på er å fokusere på føttene av vippene først. This will help lengthen your lashes and give them that delicious curl. Uansett hvilken mascara du ender opp med, vippene dine vil nå utstråle lengde, fylde og glans!

Relaterte artikler

Forrige artikkel Neste artikkel
0 shares